Ertekin, motoruna kavuşmuşsun. Hadi geçmiş olsun...
Teşekkür ederim
Tam 1 ay sonra kavuştum ama 1 ay motorsuz kalmak heleki yaz mevsiminde çok zormuş... :cherry:
Son düzenleme:
Ertekin, motoruna kavuşmuşsun. Hadi geçmiş olsun...
ErTech, ben bu olayın peşini bırakmamanı öneririm. Senden para almadılar ve yırttılar düşüncesinde olabilirler ama bu zaten garanti kapsamına giriyorsa para almayacaklardı, Bu olayın perde arkasını araştır derim sonuç olarak motorun butun parasını veya sıfırını almak var.
Yapabileceğim tek şey 15 iş günü içinde teslim edilmeyen durumlarda muadil bir motorun kullanıcıya tahsis edilmesi gerektiğini yazıyor. BU hakkımı kullanamadığım için bir itirazda bulunabilirim ama uğraşmak istemedim...
SuSpect
Aldı Ertekin motorunu :mrgreen:
arkadaşlar bende yarın göztepe bostancı arasında olmak istiyorum saat kaç gibi ve tam olarak nerde buluşalım sizi tanımak hoş olcak diye düşünüyorum. umarım bi sorun çıkmaz bu arada sirkecide 130 luk bi duro buldum 75 ytl istiyo tam alıcaktım dur dedim bi forumda soriim ondan sora laiim dedim sizce iyimi aliim mi benım arka lastik pek hoşuma gitio ipcikler çıkmış sağından solundan düşüncelerinizi bekliorum teşekkür ederim