Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

teşekkür ederim....

motorun kaç km'de ki zincir bollaşmış?
debriyajdaki boşluğu sen de halledebilirsin, tek yapman gereken debriyaj manetinin yanındaki vidalarla oynamak...
gaz kolundaki hafif boşluk bütün cbr'larda vardır
ön tekeri 100'lük mü taktın? eğer öyle ise çok yakın olması normal...

HRC

motor 1450' de. aslında zincirde, debriyajda yapılırda fazla kurcalamak istemiyorum, gaz kolunu aceba biraz daha hassas yaptırabilirmiyim onuda merak ediyorum, ön teker orjinal değişmedi.

1450 de zincirin bollaşması gerçekten çok garip... ya tam gerilmedi , ya da lastik motoru çok zorluyor...
benimki 11.000'de , geçen gün bollaştı ancak...

not: avatardaki sensen bollaşması normal :p

hayırlı olsun güle güle kullan.... güzel motor , fakat ben bir türlü 2 zamanları sevemedim gitti...

_PhOeNiX_
Evet 91'liysen seneye 22 hazirandan sonra (doğumgünün) A2 ehliyeti alıp istediğin motoru (125 altı-üstü farketmez) kullanabilirsin.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
görkem özelden msj attım ama mesaj kutun dolmuş gitmiyo haberin olsun.

haklısın onur sildim kusura bakma
bu arda ben bugün kuyruk için boya almaya gidiyorum.... benim kuyruk boyanıp bitsin seninle bi photoshoot yapalım motorlarla da milletin dibi düşsün :p

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
sen bana kaç m2 istediğini söyle ben alıp getiririm sana

selamlar nasılsınız, görkem eksoz aparatı çok güzel olmuş.yazıda öyle
repsol harika olmuş güle güle kullan arka lastik çok hoşuma gitti.çok güzel

HRC

yau CBR-125 cılar nerde!! hep beraber buluşalım, tanışalım sohbet edelim, bu pazar akşamı ne dersiniz?
movistar maşallah de kazasız belasız binmeye devam edersem büyüyünce böyle olucak abisi :)

Son düzenleme:
çanakkaleden hepinize slm arkadaşlar...forumu 2 aydır takip ediyrm.sonunda cbr 125 almaya karar verdim.ehliyette aldım fakat burdaki honda bayii cbf 150 vermek istiyo illa ki :)kafam karıştı biraz fakat ben cbr almakta kararlıyım.burdaki bayide sadece cbr 125r repsol ve kırmızı-siyah modelleri kalmış.sizce hangisini tercih etmeliyim?_? yada başka bayiye mi gideyim?_?cvplrnz için hepinize tşkkrler yolunuz hep açık olsun . . .

Harbi motosikletler binek hayvanı gibi büyüyüp palazlansa ne güzel olurdu:p

Ama o zaman da yaşlanıp ölmeleri gerekirdi:pale: (sanki şimdi ölmüyolar:mrgreen:)

çanakkaleden hepinize slm arkadaşlar...forumu 2 aydır takip ediyrm.sonunda cbr 125 almaya karar verdim.ehliyette aldım fakat burdaki honda bayii cbf 150 vermek istiyo illa ki :)kafam karıştı biraz fakat ben cbr almakta kararlıyım.burdaki bayide sadece cbr 125r repsol ve kırmızı-siyah modelleri kalmış.sizce hangisini tercih etmeliyim?_? yada başka bayiye mi gideyim?_?cvplrnz için hepinize tşkkrler yolunuz hep açık olsun . . .

cbr125 ile cbf 150 birbirinden farklı motrlar birisi hız motru diğeri rahat kullanım için.birazdaha ekenomik.
kararını şu yönde verebilirsin.racing tutkun var ise cbr 125R Repsol

Shrieker
hayaller sonsuzdur. arabadan robot olabiliyor, buda büyür ne olacak
yeterki hayal eden olsun.:p

cbr125 ile cbf 150 birbirinden farklı motrlar birisi hız motru diğeri rahat kullanım için.birazdaha ekenomik.
kararını şu yönde verebilirsin.racing tutkun var ise cbr 125R Repsol

Shrieker
hayaller sonsuzdur. arabadan robot olabiliyor, buda büyür ne olacak
yeterki hayal eden olsun.:p

saol movistar... ben cbr alcam zaten ama renk konusunda kararsız kaldım.ben siyah istiyordm ama siyah olmayınca karar veremedim:pr:

arkadaşlar merhaba ben geçen hafta cbr ile kaza yaptım ve ön iki amörtisör kötü bir şekilde yamuldu servisine götürmeyi aklımdan bile geçirmedim çünkü çok pahalıya mal olacağını biliyordum bende tanıdık iyi bir motor tamircisine götürdüm amörtisörleri prese gönderip düzeltti ama eskisi gibi olmadı yaylarda sorun var. tamirci bana yenisini almamız gerektiğini söyledi aranızda ön 2 adet amörtisörün fiyatını bilen varmı ona göre kendimi hazırlayım yani.

310ytl idi sanırım ama o direksiyon milleri idi sanırım...Okan biliyor fiyatlarını carcaroth nickli arkadas ona danışabilirsin...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar