arkadaşlar pirelli dogubank'ın arkasındaki motorcularda mecvut daha dogrusu istanbuldaki cbr 125lerin coguna oradan lastik temin ediliyor ben geçen gittigimde 3 marka avrdı pirelli 120 ytl duro 70 ytl bir marka daha önerdi adını unuttum. ön arka 2side degişebiliyor.. ben hangisini önerirsin diye sordugumda tabiki pirelli dedi çünkü pirelli kavucuk oranı en yüksek tekerlerden oldugunu söyledeki tekerdeki kavcuk oranı tekerin kalitesini belirleyen unsurlardan biri birde kanal yapısı. neyse işte ben adamla anlaştım 3 cbr'a taktıracaz

eger sizde istiosanız nisan başı gibi satın almayı düşünüyorum.. beklerim.. toplu alırsak daha indirim olur.. bu arada bu cbr125 başlıgının 2. sayfada yer almasınada tilt oluyorum arkadaşlar neredesiniss!!
Pirelli ama Pirelli ne? Ebatları ne? Modeli ne? :queen: Pirelli alırsam 130/70 Sport Demon alırım :bounce:
junior, bu adamlar fikir danismak icin en dogru adres.. bilmiyorum cbf 150 kullanmislar mi ama cbr 125 ile yatip kalkiyolar..
:]
Teşekkür ederiz efenim :mrgreen: Cbf150 hiç kullanmadım ama bayağı Cbf250 kullandım... Ve şunu söyleyebilirim ki... mükkemmel bir alet aşık oldum :cherry: Yalnız Cbrla karşılaştırırsak aşırı rüzgar yiyorsun rüzgarlık taktırmadıkça...

valla arkadaslar bendede cbf 150 var ama hayalimdeki motor su an en uygunu kırmızı siyah cbr 125 alacam bu sene ama cbf yide satarım yada kardeşime bırakırım
Güzel seçim.... :cat:
Bugün eve gelirken %80'lik bir kazadan kıl payı kurtuldum... Dümdüz yolumda basmış gidiyorum arkamda artçı bir arkadaşım var... İleride bir U dönüşü var , dönüş bekleyen bir araba... Selektör yaptım araba duruyor bastım gaza... ben geçmeden biraz evvel araba dönmeye başladı , ben tabi tereddütsüz frene bastım ama köklemedim , amacım ne frene kökleyerek motoru yatırmaktı , ne de kurtarmaktı , çarpacaktım fakat ne kadar yavaş o kadar iyi diye kontrollu frenledim... Bu arada araba burnunu döndürdü %60 virajı aldı... Tabi bunlar saniyeler içinde oluyo... Hızım 20 km'ye düştü fakat arabanın tam arkasındayım çarpacağım ... son anda sağa hamle yaptım arabayla paralel hale geldim karşımda kaldırım... Arabayla aramızda 20 cm falan var. O anda freni kökledim , araba döndü , freni braktım arabanın paralelinde ben de döndüm yola paralel oldum , kaldırıma çarpmaktan son anda kurtuldum , ve durdum.
Arkadaş arkadan uzandı... oolum çarpmadık mı lan? dedi

yok dedim yırttık... sen ne kadar souk kanlı bi herifsin lan dedi ... ee dedim kaza anında souk kanlı olacaksın , panik yaparsan düşünemezsin...
Herneyse araba hiçbişey olmamış gibi bastı gitti. Biz de yolumuza gittik...
Ama şimdiye kadar yaşadığım en ciddi kaza riskiydi... Eğer panik yapıp freni kökleseydim 2 mizde düşecektik , sürüklenecektik , motor da arabaya çarpacaktı... Araba hasarlı motor hasarlı biz hasarlı... Neyse ki böyle birşey olmadı.