Tabiki yazarız... Fakat öncelikle 2007 model cbr'lar geleceği için fiyatı artık 5.150 olmayacak 5.750 olacak... Ama bana sorarsan 2. el 2006 model almanı tavsiye ederim çok temiz... 3.500'e bulursun... Ikinci el de olur der isen 5.500'e Hyosung Gt250R da bulursun.
Bir kere hız konusunda en hızlı diyemeyiz... Yani bu makine en fazla 130-140 görüyor , tek silindir 4 zaman güçsüz bir makine... Ama ilk motorum olacak büyüteceğim diyorsan ideal bir motor... 4 zamanlı 125cc'lerin en iyisi...
2 zamanlı Derbi Gpr veya Aprilia Rs125 gibi motorlar var onlar 170-180 görür ama hem fiyatları çok pahalı , hem sesleri berbat hem de dayanıksız...
Uzun yol için sağlamlığa gelince... Honda Cbr gerçekten çok sağlam motor... Seni üzmeyeceğimi tahmin ediyorum... Zaten biz de hep uzun yollara çıkıyoruz... Şimdiye kadar bi yamuk yapmadı. Fakat sabit 110 giden bir alet uzun yolda sıkıcı ve yorucu olabilir... Çok tür ayırmam diyorsan touring getiriyor Honda ama Türkiyeye gelirmi bilmiyorum: Varedero 125!
Yada uzun yol için cruiser düşünebilirsin... Çok rahat motorlardır uzun yolda üzmez
Sonuç olarak Cbr 125R kategorisinde çok iyi motor ve ben şimdiye kadar samimi söylüyorum, memnun olmayan bir cbr kullanıcısına rastlamadım...