Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motoru yarın göstereceğim.
Arkadaşlar yollara her zaman dikkat edin düz bir zeminde gittiğimiz için ne kadar "dikkat ediyorum zaten" diye düşünsek de, o düz zeminin bir anda tehlikeli hale gelebiliyor. H şeklinde raylara dalacağım aklıma gelmezdi doğrusu :cherry:

Arkadaşlar sabahki dona dikkat edin... Bu sabah yolda kayak yaptım... Bir de tuzlama yapmış belediye... Kar yok birşey yok , belki yağar diye tuzla kaplamışlar yolları :pr: Nasıl kayıyor... Ama zevkliydi... Gazı bi köklüyosun kç atıyor motor :mrgreen: Bu havalarda motor freninden başka frene güvenmeyin arkadaşlar , mümkün olduğunca takip mesafesini uzatın ve motor freniyle yavaşlayıp durun...
Hadi herkese iyi geceler... Yarına plan yapsaydık çok hoş olurdu aslında , neyse... Ben saat 1'den sonra boş olabilirim , canınız sıkılır da çay falan içmek isterseniz arayın :mrgreen:

Arkadaşlar sabahki dona dikkat edin... Bu sabah yolda kayak yaptım... Bir de tuzlama yapmış belediye... Kar yok birşey yok , belki yağar diye tuzla kaplamışlar yolları :pr: Nasıl kayıyor... Ama zevkliydi... Gazı bi köklüyosun kç atıyor motor :mrgreen: Bu havalarda motor freninden başka frene güvenmeyin arkadaşlar , mümkün olduğunca takip mesafesini uzatın ve motor freniyle yavaşlayıp durun...
Hadi herkese iyi geceler... Yarına plan yapsaydık çok hoş olurdu aslında , neyse... Ben saat 1'den sonra boş olabilirim , canınız sıkılır da çay falan içmek isterseniz arayın :mrgreen:

Sen arada bir de SS kullanıcıları topiğine bir baksana yaaa :mrgreen:

Bayramdan sonra görüşelim diyorlar ...

savas arkadaşımızın 130'luk lastigi 80 euro arkadaşlar istanbulda satan yerde var bilginize ben gidip bi görim foto koyacam :D

dün arkadaşım aradı beşiktaşta aprilla rs125 2006 kasa 4.850 YTL + 12 taksit gel abi aradıgın motor yarı fıyatına demezmi hemen aman sabahlar olmasın edasıyla koptum bi gittim salak adam rs125 2006 yazmış alakası yok aprilia 125 tuano sanırım gümrükten cekmişler ürün hala duruo ürün temiz hiç bişeyi yok ben inceledim düşünen varsa yıldız bayırında ulusoyun sırasında.. ön arka disk kalın teker vs.. vs..

alet bunun gibi

http://motos.coches.net/ocasion/mod...=Aprilia%20RS%20125%20Tuono%20con%201%20a%F1o

Ulen bi ara rs 125 sandım da az daha geliyodum :mrgreen:

Neyse napiosunuz cbr cılar :)

Bir arkadaşımda 16000 km.de 2.el CBR 125 var. 3000YTL'ye bana verecek alayım mı? Yoksa 3300YTL'ye sıfır CBF 150'mi alayım.Şu an scootere biniyorum. Yardımcı olursanız sevinirim...:)

hiç kaçırma hasarı kasazı yoksa anında :) derkene 1600 km sanıyordum 16000 oldugunu farkettim biraz düşündürüo cbf 150 yani şimdi tarz meselesi hocam.., beni cbf 150 bozmaz diosan e tabi sıfır her zaman en iyisidir ilk sahibi sen.. motoru bilicen nerde kişner nerde yem ister gibi..

Sadece devrilmiş aynalar yeni takılacak. Repsol yazısı sol ön de biraz çizikler var okadar. Aynaları kaça takılabilir acaba?

masraflar dahil sana 3'e verirse iyi biliosun 240 ytl yakın devir masrafın var.. aynaları toplasan 100 ytldir..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar