pazar var gozukuyor sımdılık
hava cosmazsa
beklerız efendım
hava cosmazsa
beklerız efendım
Cumartesi görücü gelecek motora. Dua edin de satayım CBR 1000 RR'ımı alayım :cherry:
"RR buluruuum izini, bilirsin zırrr deliyim beeen":flower: ::haapppy: ::biggrinn :mrgreen:
yeni baslayanlar icin uygun bir motor sanirim
![]()
Ya beyler 130'luk arka lastik taktırıcam. Tam olarak boyutları neydi ??? Hatırlayan varmı. Önceki sayfalarda yazıyordu ama bi türlü bulamadım :salut:
Merhaba; daha önce bu topic te okumuştum ama bayağ zaman oluyor şimdi arayıp bulmak da mesele. O yüzden şu soruma yanıt verirseniz sevinirim. Sizin motorlarda vites geçişlerinde özellikle 1'den iki ye yana 2'den bire ya da boştan 1 veya 2'ye geçişlerde sorun çıkıyormu çok sık olmasada bazen debriyajı bırkıp bir daha sıkmak gerekyor bazende 2'ye attıyorum debriyaj tam kavrarken hop boşa atıveriyor. Ciddi bir sorunla karşı karşıya mıyım? yoksa motorların genel davranışlarından biri mi veyahut cbr da aynı jikle problemi gibi kolayca halledebileceğim bir mesele mi...? Of be ben sorarken yoruldum umarım siz cvplarken yorulmazsınız. Eller klavyeye beyler. Teşekkürler...![]()
Ben CBR kullanıcısı değilim ama bence senin motorsikletinde bir sorun var fazla gecikmeden bi servise git derim![]()
Bugün çok soru sordum başınızı ağrıttım ama bu bire taktığında (tekerlek dönerken) gelen ses normal mi peki bir dişli sesi gibi şimdi burda tarif edemiyecem ama enteresan bir ses geliyor. Biraz evhamlıyım da o benim bebeğim gibi anlarsın herhalde.Teşekkürler...