Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Pra o gün hava çok kötü olursa ve gidemezsek yola gel birlikte malzeme arayalım =) şu polyester olayına kafayı taktım :queen:

Tamam herkesi bekleriz... uyuyun artık cbr'cılar :mrgreen: iyi geceler herkese...

Bir cıbırcı asla uyumaz :queen: :p

Hava inşallah çok abartı kötü olmaz ve bu geziyi yaparız :)

selamlar ben daha aranıza yeni katıldım honda cbr yi severim çok sıkı motordur yazıktır günahtır uzerindeki egsozu cıkartıp baska takma motorunu zorlama adamlar sizin için güzelce yapmıs koymus parna yazık sonra trafik durduruyor ceza kesiyor kardeşim bizde biliyoruz bizim basımıza gelen seyler bun yazık yazık tek dedigim..

selamlar ben daha aranıza yeni katıldım honda cbr yi severim çok sıkı motordur yazıktır günahtır uzerindeki egsozu cıkartıp baska takma motorunu zorlama adamlar sizin için güzelce yapmıs koymus parna yazık sonra trafik durduruyor ceza kesiyor kardeşim bizde biliyoruz bizim basımıza gelen seyler bun yazık yazık tek dedigim..

aramıza hosgeldın kardesım:cat: :cat:

bugun cbr cılar uyuyo galiba

Son düzenleme:
Valla uyuyordum yeni uyandım :)
Arkadaşlar yer yer yerler çok kayıyor dikkat edin , bgn normal kuru bir yolda fren yaparken lastik nemli biyere denk geldi , motor kıç attı , toparladım... Kız da izliyordu beni yaya olarak , rezil oldum , ama düşmedim neyse yoksa karizma 0 :p

ınsallah alırsın:)
ben 2 gundur sureklı kullanıyorum yagmurda
kontrollu gıdıorum baya ama bazen kacınılmaz oluyor hafıf yalpalamak
ama ıyıdır ıyı yagmurda kullanınca ınsan kendını gelıstırıyor

Zincirini yağlamayı unutma. Yağışlı havalarda sürüyorsanız zincirinizi 100 km de bir yağlayın. :cat:

ozaman yarın yaglama gunu:)
cıdden saglam yıkanması gerek motorun
her tarafından camur akıcak
hayvanı enduro yaptım resmen

Cumartesi görücü gelecek motora. Dua edin de satayım CBR 1000 RR'ımı alayım :cherry:

Tabi tabi :p Ama satarsn inş... Iyice yıka temizle :cherry:

ozaman yarın yaglama gunu:)
cıdden saglam yıkanması gerek motorun
her tarafından camur akıcak
hayvanı enduro yaptım resmen

Ya pra geziye gidersek spreyi getirirmsn benim yok da zincir can çekişiyor :)
Bu arada motoru fazla çamurlu tutma hemen pas bağlamaya başlıyor...
Motorları yıkayalım da temiz temiz gezelim pazar :) Daha yüksek densiteli strafor bakıcam model oluşturmak için Cbr prototipime :p :p :p

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar