Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

praetorian, görkem beklerim abi feribottan sonra 1 - 1,5 saat civarı birşeydir. Ben sizi gemlik tarafında karşılarım. 1 gün buralarda kalırsanız dahada süper olur size daha fazla yer gezdiririm.

beyler bayanlar yenı kasa 2007 cbr 125 r ın fotorafını bulamıyorum yardımcı olabılırmısınız

motorlu bısıklet

Ilk mesajından itibaren bir gelişme göremiyoruz sende insancıl... Bence sende fabrikasyon hatası var...

motorlu bısıklet desenıze suna siz

bak gördün mü :queen:

ilk alıntı forumun ilk sayfasından... ikinci de geçen sayfadan.. hehehe , bu insancıl evrimini tamamlayamamış

sende onu sılmek zorunda kalırsın cunku rahatsız edebılcek bısı
bayan olmama ragmen benı bıle bukadar rahatsız edıosa sen dusun artık

Seni yanlış tanımışız praetorian :p

praetorian, görkem beklerim abi feribottan sonra 1 - 1,5 saat civarı birşeydir. Ben sizi gemlik tarafında karşılarım. 1 gün buralarda kalırsanız dahada süper olur size daha fazla yer gezdiririm.

Praetorian caymazsa ben heç caymam :mrgreen: Keşke kalmaya gelebilsek ama pek mümkün değil sanırım... Biz zaten yola 6:30 gibi çıkar , en geç 12-1 orda oluruz...

Son düzenleme:
selamlar ben ömer bende mart 2007 de cbr alıcam 2007 modeli martta çıkıyormuşş bi gezi yapalım artıkk inşallallah kesin alıyorum bi aktiviteler düşünelim abiler

selam arkadaşlar ben daha yeniyim benim adımda ömer benide listeye eklerseniz sevinirim..
Spy/Siyah olucak/[email protected]
ilgi ve alakanız için tşk ederim..

sag olun teşekkür ederim ama yanlız ufak bi sorun var :d benim yaşım 16 ama 1.5 senedir motor kullanıyorum ve büyük duruyorum hiç çevirme olmadı :D inş olmass 18 ime kadar:d

Kardeşim şimdiden hayırlı olur inşallah :) Bende bu yıl alıyorum motorumu :)
sanada hayırlısı olsun abi allah kazadan beladan korusun cümlemize :D

Son düzenleme:
gorkem
24 aralik pazar gunu dioruz ozaman?
onceden feribot saatlerine bakariz(pendik yalova)
ordanda
basariz bursaya..
topic basligi:bursaya iskender yemege giden manyaklar?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar