Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

cakalaz kardeşim bende senin gibiydim bunun çaresi gidip bir tane cbr almak
biraz da gerçeğini bak :)

saol abi ya

size yakın zamanda büyük bi müjdem olacak gibi
kesin deil ama

hadi bakalım merak ettim yav kesin cbr alıyosundur arkadaşlar bu arada
bügün ilk düşme girişiminde bulundum olay çok komik oldu evden çıktım trafikte falan sorun olmadı tam honda bayinin önüne geldim durayım derken motoru sağa yatırdın az kalsın gidiyordu sinyal son anda tuttum allahtan kimse görmedi:mrgreen:

hadi bakalım merak ettim yav kesin cbr alıyosundur arkadaşlar bu arada
bügün ilk düşme girişiminde bulundum olay çok komik oldu evden çıktım trafikte falan sorun olmadı tam honda bayinin önüne geldim durayım derken motoru sağa yatırdın az kalsın gidiyordu sinyal son anda tuttum allahtan kimse görmedi:mrgreen:

Ben de ilk ve son yatırışımı; motoru aldığım ilk hafta, bi yokuştan yukarı 2. viteste çıkmak suretiyle motorun dayanamayıp stop etmesi sonucu yatırmıştım :p Hem de arkadaşlarla komvoy halinde giderken. Rezil oldum :cyclopsan

::koop:: ::winkwink ::jester:: ::stretche bayiii söyledi şimdiii(yalan walla ):queen: yeni cbr lar 3900 ytl olacalmış efsane geri dönüyor :queen:

ahaha yok 1 milyar olucakmış alanada 600rr'la 3 tur attırıyorlarmış

yer istoç :)

inş.bende yakında aranıza katılacam repsolcu olarak

bende aranıza katılacam inş.repsolcuyuz özü biziz:)

Son düzenleme:
bekleriz... cbr'cı arkadaşlar; 18 kasım göztepe buluşmasına istanbuldaki bütün arkadaşları beklerim =)

Çok komik bugün biri yanıma yanaşıp benim kartal senin motoru geçer dedi... Ya nedir bu milletin çekemediği??? :pr: Bi daa parlatmicam abi motoru, çamur içinde gezicem milletin gözü kalıyor

Son düzenleme:
hadi yaa deseydin abi bu snnki şahin se ejderin olurum deseydin :D
ama takılmayın bi yerine dokunur serseri herifler arkadan ölümü tadarsınız falla :)

cbr alcam işallah bi sorun çıkmazsa züper motor kötü diyenler bilmeden konuşurlar arkadaş kaç kere bindin :mad:

eweeet yine geldm.. walla 2 gün ayrı kaldm walla ösledm siteyi ..

yok böle bi duyguu...

Bu arada @ks89 sana aynen katılıyorum :)

yok babacım zatıyom ben kawayı :farao: hemende dohtora gidiyom olmıyacak bu cbr aşkı böyle :joker: ::eek:uestion zaten hangi topik bu kadar zengin herifler civatasını değiştirse olay oluyo nevyork borsası bi düşüyoo :queen: bi yükseliyo ::eek:hmy:: dünyanın geleceği ile oynuyolar dimi ama(bu kadarda fantastik yaklaşılmaz ki olaya)::xs06:: ::tartis::

::koop:: ::winkwink ::jester:: ::stretche bayiii söyledi şimdiii(yalan walla ):queen: yeni cbr lar 3900 ytl olacalmış efsane geri dönüyor :queen:

kankaa, yeni cbr ler 3900 ytl mi olcak mışş... emin misin.. bana da 6000-6800 arası olabilir demişler di...

eğer 3900 olursa hiç durmam ki hemen alırım :)

bende alırım walla filosunu kurarım hem :queen: kim dedi 3900 olacakmış diye :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar