arkadaşlar bana yardım edecek birisi yokmu? birde cbr nin aynalarını direksiyonda olmasa nasıl olur
Ben de 1990 yılında Honda Kinetik almıştım. O zamandan bu zamana kadar da kullandım, şu anda da Datça'da babam kullanıyor motoru. Yani 16 yaşında bir Honda Kinetik var bizde ve bildiğim kadarıyla da hala hayatta. Honda zaten motor ömrü konusunda kendini kanıtlamış bir marka. Diğer markalarla kıyaslandığında ilk denen özelliği motorlarının uzun ömürlü olması.hondanın sağlamlığını bilen biliyor.sağlamlık için 1000-1500 ytl gözden çıkarılmalı.bana kalırsa honda dan şaşmamalı...
Kendin para biriktirip motosiklet alman çok güzel. CBR125R konusunda bu başlıkta her türlü detaylı bilgiyi bulabilirsin, her bir sayfayı üşenmeden okuman lazım. Tekrardan aynı şeyleri boş yere yazmayalım.Ama alabılırsem eger bu benım ılk motosıkletım olucak ve ıkıncı el bı cbr 125 almak istiorum acaba bu konuda bana bılgı verebılecek kımse varsa yardımcı olabılırmı?
Herkese merhaba uzun suredir forumu takip ediiorum ama henuz fazla katıldıgımı soylıyememneyse benim anlatmak istediime gelince tam bi motosiklet tutkunuyum yaklaşık iki senedir . Ve arrtık yoldaki motosikletleri gorunce deli oluroum benımde olmalı dıe. . . Ögrencı olduum ıcın kendı bırıkımımle bıseyler yapamadım. . . Bende ınat ettım işe baslamaya karar verdım ve mutlu son. . . YArın 15 :00 is bası. . . Ama alabılırsem eger bu benım ılk motosıkletım olucak ve ıkıncı el bı cbr 125 almak istiorum acaba bu konuda bana bılgı verebılecek kımse varsa yardımcı olabılırmı?
Sariyerde oturuyorum itü ögrencısıyım bu cıvarlarda arkadaslar varsa satın alırken yardımcı olabilirlermı acaba? Şimdiden tesekkur ederım
Honda alacaksan ve oralarda oturuyorsan, sana en uygun yer İsitinye'de bulunan Pazarbaşı Honda bayisi.Bide sarıyer besıktas cıvarında onerecegınız ıyı bı servıs varmıdır onu sorucaktım bı an once gıdıp tanısıp kaynasıım
Güvenli sürüş ve ileri sürüş teknikleri eğitim ile öğrenilecek şeyler. Ben burada şöyle yapacaksınız desem de uygulamalı şekilde gösteremeyeceğimden bunun size faydası olmayacaktır. Leyla'nın frenajı kötüydü, eğitimden sonra iyileşti. O yüzden eğitim almanızı öneriyorum. Örneğin panik freni kimse doğru olarak bilmez. Çoğu kişi frene basarken vites küçülterek motor freninden yararlanmaya çalışır. Panik fren yapacağınız anda vites küçültecek vaktiniz olmaz. Panik fren sırasıyla şu şekilde yapılır : 1. Gaz kes 2. Debriyajı sık 3. Arka fren 4. Ön frenBoy sen tecrübelisindir ani duruşlar konusunda (Uzun süredir motor kullanan ve şu an altında CBR1000RR olan birisinin başına gelmiştir bu tarz şeyler ). Beyendiğim, kullandığın bir iki ufak tiyo verirmisin bize
ona göre fabrika çıkışı 500 hp güce sahip olan bir M6 (modifiyede bi yere kadar) 400 yapabilir mi bi düşün:wiinkk:
@Carcharot
Güvenli sürüş ve ileri sürüş teknikleri eğitim ile öğrenilecek şeyler. Ben burada şöyle yapacaksınız desem de uygulamalı şekilde gösteremeyeceğimden bunun size faydası olmayacaktır. Leyla'nın frenajı kötüydü, eğitimden sonra iyileşti. O yüzden eğitim almanızı öneriyorum. Örneğin panik freni kimse doğru olarak bilmez. Çoğu kişi frene basarken vites küçülterek motor freninden yararlanmaya çalışır. Panik fren yapacağınız anda vites küçültecek vaktiniz olmaz. Panik fren sırasıyla şu şekilde yapılır : 1. Gaz kes 2. Debriyajı sık 3. Arka fren 4. Ön fren
yaw arkadaşlar bu cbr 125 in vites geçişleri nasıl acaba diyelimki büyük viteste gidiyosun aniden durunca vitesi rahatça düşürebiliyon mu?:silent: