şu an tek korkum boyumun 198 olması yani bisiklet gibi durmasını istemiorum ama bakalım
valla abi dogrusunu istersen 198 cm boya bu alet mümkün degil. dizlerin yere deger nerdeyse. bana dar geliyor sana abes ötesi olur. biraz para biriktir hyosung gtr 250 al veya belki cbf 150 ye bakabilrsin ben bugun gördüm çok güzel motor, ybr iler alakasi yok, siyah ve kırmızı renkleri de çok güzel.
bu arada arkadaslar bugun motorumu sattim :salut: . çok üzüldüm ama napayim, ailenin önemi daha agir basti ve 1-2 sene bu keyfi onlar için ertelemeye karar verdim. mezun olunca babama da bi cruiser alicaz ben de param olursa bi cbf 600, fazer veya piyango çıkarsa vfr 800, hiçbiri olmadi bi 250 lik hyosung alicam kullanicam gönlümce, onlar da söz verdi bana en az bu motorun ederi kadar maddi destekte bulunacaklar. motora karşı isteğimi görünce, ne kadar üzüldüğümü ve vazgeçmiyecegimi bunu satsam bile boyle çözüm bulduk hatta babamin içindeki ateşi de yakmis oldum sanirim.
bu yaz belki temiz ikinci el bulursam ve yaz sonuna dogru fiyatı da uygun olursa küçük cc motorlara daha alismak için bi cbf 150 alir 2-3 ay kullanır sonra satarim(sanirim satis sozlesmesi diye bisey varmis, ruhsati almadan boyle saticam diye sozlesme imzalayip belli süre içinde satabiliyormuşsun. onu arastirip ondan yapicam, ruhsat ve alim satim için bu kadar para gitmesin diye.)
ekipmanlarimi satmadim, cbr bulusmasi filan olursa ankara istanbul orta biyerlerde veya bütün mt ler abant bulusmasi filan düzenlenirse ya artçı olarak olmadi motor kiralayip gelirim. en kötü motoshow 2007 de kesin ordayim.
durum şimdilik boyle, cbr 125 çok güzel motordu gönlüm isterdi ki en az bi 10.000 i devireyim ama napalim daha 400-500km anca yapabilmişken sattik. siz umarim 20.000-30.000 km yi görürsünüz.