İzmir Ödemişten 3 tane CBR 125 kullanıcısı kaza yapmış. ayrı zamanlarda ama neden aynı. Ön disk fren kilitlenmiş. ben şimdi korkmaya başladım. acaba servisin iyi olmamasından mı kaynaklanmiştır yoksa başka nedendenmi. Ben korkmaya başladım. Bunun başka acıklaması varsa söyleyinde yaptıralım.
mış ile muş ile bu işler olmaz, garip şehir efsaneleri de boyle oluşuyor, sen kafana bile takma bunlari. bi düşün bakalim geçmişte kaç zibilyon bu tip söylence duydun başka başka konular hakkinda. aslı astari varmidir iyice araştırabilecek kaynagin varsa araştırıp bizimle öyle paylaşabilirsen çok faydali olacaktir.
onurecan,
bence de sesi 125 cc bir 4 zamanli motordan alinabilecek en iyi seslerden biri. artik geçelim bu tartişmalari sonuçta ses nedir yani motoru kendi keyfin için al başkasi sesini duysun da hava olsun diye degil bence, zaten benimle tam zıt görüşte olup da bu motoru hava atmak için alıyorsan biraz garip kaçar kendini de komik duruma düşürebilirsin bu arada.
hector81,
fiyatını ben takip etmeye başladığımdan bu yana(ötv den sonra) dolar artisi yüzünden arttigini soyleyebilirim, ve de ötv nin fiyatlara yansittiklari kismini arttirmiş olabilirler bu arada.