26 şubatta Ergo sigorta dan 102 tl te sigorta yaptırdım. Yaş 30 . Yer burdur. Geçen yıl 40 tl idi.
hocam cıbır kaç model
26 şubatta Ergo sigorta dan 102 tl te sigorta yaptırdım. Yaş 30 . Yer burdur. Geçen yıl 40 tl idi.
hocam cıbır kaç model
Eski kasa cbrler kullanımı çok zevkli bisiklet gibi2006 model buldum 30000 kilometre sağ kapağın boyası biraz soyulmuş gibi birde arka farın üstü koltuğun altı olan kısmı kırmış arkadaş önde de camı çatlak vida atılacak sizce 3200 verilir mi ? motoru kullananlar olarak cevaplarsanız sevinirim teşekkürler![]()
Eski kasa cbrler kullanımı çok zevkli bisiklet gibibi 5dk sürme sansim oldu inanın çok zevk aldım
ama 2006 model bir motora 3200 vereceğine sanki yeni model mondial falan daha iyi olmaz mi? Mondial tamam honda kadar kaliteli olamaz ama 2006 model söz konusu motor.Neler olmuştur neler..Ama çok zevkli
![]()
tavsiyeniz için teşekkürler şöyle bi bakınca gerçekten 10 yıllık motor olmuş yeni modellerine bakmak lazım![]()

Herkese merhaba.
Dün akşam motorumu yıkadıktan sonra kurulama esnasında yandaki stickerin bir parçasının şekildeki gibi koptuğunu gördüm. Daha önceden oraya herhangi bir darbe vs. gelmedi. Yıkama esnasında bu sekilde kopma olması normal olmadığından garanti kapsamına girer mi? stickeri değiştirirler mi?
[url]http://s14.postimg.org/4ttj8shv5/20160306_172911.jpg[/url]
resİm yÜkleme
Şimdi egzos sesini bilemem hoşuna gider mi gitmez mi ama bence iyi olabilir.Sanki fiyat bana ucuz veya pahalı gelmedi normal gibi.motora gidip bakmak lazım ama
Değiştireceklerini sanmıyorum ben kullanıcısı hatası denir.Umarım oralara fırça ile girişmiyorsunuzdur.
Meraba beyler bu linki bi değerlendirir misiniz 7.500 TL vermeye değer mi sizce ? Orjinal egzozunu da sordum yok dedi ilan sahibi.
dr sahibinden 2014 kırmızı takozlu tigerlı cbr 125
İlan No: 277741223
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...rmizi-takozlu-tigerli-cbr-125-277741223/detay
Motoru neden satmak istiyorsunuz hocam?
Motoru Ağustos 2015'te aldım. Bu zamana kadar hiç fırça sürmedim. Her zaman su ve bez ile yıkıyorum. En son basınçlı suyla yıkayınca sticker bu şekilde koptu. Ben de anlamadım. En yakın zamanda servise götüreceğim.