Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Cbr yedek parca fiyatlarinin da masallahi varmis ya. Hele km unitesi 1375 tl far ampulu 160 tl bunlar nedir. Motorun yarisi kadar yedek parcadan gecirmisler resmen.

Merhaba Arkadaşlar,

Buradan adını bilmediğim bir sürücünüze seslenmek istiyorum.
Musalla taşına motoru zincirleyenler bile kask ve donanım kullanıyorken
Okuyorsa anlayacaktır....

Kaskınız varken hele de yanınızdayken; Sizden naçizane ricam kaskınızı takın! ek olarak imkan var ise koruma kullanın.
İyi akşamlar ve iyi sürüşler.

Adam haklı.

Birgün E5te kaskı arka demirde takılı olup mal mal süren kasksız bir arkadaşa kaskını tak diye adeta bağırdım sonra napıyorum ben dedim.

İlk önce merhabalar bende insallah başlayacağım bu motor ile birkaç sorum olacak hem motor ile ilgili hemde başka şeyler ile ilgili.
Motorla sorularım az

Size Göre Parça Fiyatları Nasıl?

IRC lastikler kalsa çok problem yaparmı?

Gidişi ve duruşu nasıl?

Cevaplayabilirseniz Çok Mutlu Olurum.

Şimdi diğerlerinde sıra

Ben bu motorla okula gidicem malum,ekipmanlarımı nasıl biryere koyabilirim üstümden çıkarıp?Çantanın boyutlarının nası olması lazım sırt çantasının sizce? Şimdiden teşekkürler.

İlk önce merhabalar bende insallah başlayacağım bu motor ile birkaç sorum olacak hem motor ile ilgili hemde başka şeyler ile ilgili.
Motorla sorularım az

Size Göre Parça Fiyatları Nasıl?

IRC lastikler kalsa çok problem yaparmı?

Gidişi ve duruşu nasıl?

Cevaplayabilirseniz Çok Mutlu Olurum.

Şimdi diğerlerinde sıra

Ben bu motorla okula gidicem malum,ekipmanlarımı nasıl biryere koyabilirim üstümden çıkarıp?Çantanın boyutlarının nası olması lazım sırt çantasının sizce? Şimdiden teşekkürler.

Parça fiyatları normal ne çok ucuk ne çok ucuz. 160 tlye far ampulu var ama 10tlye elektrikçiden aldığınızın aynısı.

Irc lastiğin herşeyi problem mutlaka değişmesi gerek. Yok değiştirmem dersen zaten kayıp düşünce aynı parayı grenajlara vereceksin canının yanması da cabası.

Gidişi duruşu 125lik motor için iyi. 125cc ile ne yapacağın bellidir fazlasını vadetmiyor. Frenleri daha iyi olabilirdi.

Ben okula gidince okulun içi güvenli diye kaskı ve dizliği üstünde bırakıyorm eldivenler çantaya ceket de üstümde kalıyor. Kaskın çalınma tehlikesi varsa basit bi kilitle motora bağlarsın.

125 cc kategorisinde fiyatına göre en çok şeyi vaaden motordur özellikle tasarımıyla.

Parça fiyatları normal ne çok ucuk ne çok ucuz. 160 tlye far ampulu var ama 10tlye elektrikçiden aldığınızın aynısı.

Irc lastiğin herşeyi problem mutlaka değişmesi gerek. Yok değiştirmem dersen zaten kayıp düşünce aynı parayı grenajlara vereceksin canının yanması da cabası.

Gidişi duruşu 125lik motor için iyi. 125cc ile ne yapacağın bellidir fazlasını vadetmiyor. Frenleri daha iyi olabilirdi.

Ben okula gidince okulun içi güvenli diye kaskı ve dizliği üstünde bırakıyorm eldivenler çantaya ceket de üstümde kalıyor. Kaskın çalınma tehlikesi varsa basit bi kilitle motora bağlarsın.

125 cc kategorisinde fiyatına göre en çok şeyi vaaden motordur özellikle tasarımıyla.

kesinlikle takoz koruma taktır. benim ilk motorum du, ve bir kez kaza yaptım bir kez de olduğu yerde düştü. takoz korumalar sayesınde ufacık birkaç çizikle atlattım olayları,grenajlara falan hiçbirşey olmadı,sadece egzoz çizildi okadar. takoz korumayı kesinlikle öneririm

7100 km oldu halen ırc leri kullanıyorum,gittiği yere kadar da gidicem yani. anlatıldığı kadar kötü değil. "sınırlarını" bildikten sonra sıkıntı yaşamazsın.

sırt çantası kesinlikle gerekiyor. mont,pantolon,eldiven,kask vs en azından 2sini koyabilirsin. diğerlerini de elinde taşırsın artık.

hem disk klidi hem de şifreli kilit aldım,ikisini de bagaja koydum. motoru biryere bırakacağım zaman hemen cıkartım ikisini de takıyorum.aklım kalmıyor.

8 binde temizlenip yerine takılmış,12 binde ki filtrenin durumu. Özetle,temizlemeyin değiştirin :) Buji zaten patates olmuş.

kesinlikle takoz koruma taktır. benim ilk motorum du, ve bir kez kaza yaptım bir kez de olduğu yerde düştü. takoz korumalar sayesınde ufacık birkaç çizikle atlattım olayları,grenajlara falan hiçbirşey olmadı,sadece egzoz çizildi okadar. takoz korumayı kesinlikle öneririm

7100 km oldu halen ırc leri kullanıyorum,gittiği yere kadar da gidicem yani. anlatıldığı kadar kötü değil. "sınırlarını" bildikten sonra sıkıntı yaşamazsın.

sırt çantası kesinlikle gerekiyor. mont,pantolon,eldiven,kask vs en azından 2sini koyabilirsin. diğerlerini de elinde taşırsın artık.

hem disk klidi hem de şifreli kilit aldım,ikisini de bagaja koydum. motoru biryere bırakacağım zaman hemen cıkartım ikisini de takıyorum.aklım kalmıyor.

Tesekkurler

8 binde temizlenip yerine takılmış,12 binde ki filtrenin durumu. Özetle,temizlemeyin değiştirin :) Buji zaten patates olmuş.

[url]http://i.hizliresim.com/p8DJPz.jpg[/url]

yanlış hatırlamıyorsam bakım kitapçığında 16.000 km'de değişir yazmışlar. ben de 8000 bakımına gittiğimde en azından bir kontrol ettirmeyi düşünüyordum. bu fotoğraftan sonra kesin değiştireceğim sanırım. kendiniz mi değiştirdiniz yoksa serviste mi değiştirdiler ve fiyat nedir ?

Cbr ın modellerinde abs olanı varmı ben daha göremedim biryerlerde böyle bir muhabbet dönüyorda?Ben bilmemekteyim açıkcası

herkeze iyi günler.. yakında ehliyetimi alacağım ve almak istediğim motor cbr125r pek vitesli hakkında bilgim yok sizce bu motorla öğrenebilirmiyim.. şimdiden teşekkürler :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar