Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

aman arkadaşlar bunları izleyip gaza gelmeyin bardak kadar silindir motoru geçtim size bişey olmasın. 110-120 son hızıdır bu motorun.

arkadaşlar merhaba ismim Salih 23 yaşındayım forumda ve tabiiki motor dünyasında yeniyim bursada oturuyorum. 1-2 sürüşüm dışında motorla tecrübem olmadı ehliyetimde yok.Cbr 125 almaya karar verdim. sıfır almayı düşünüyorum burak sürücü kursu varmış vitesli motor kursu veren hafta içi orasıyla görüşmeyi düşünüyorum. değerli tavsiye ve önerilere ihtiyacım var hem sohbetimizi edelim varsa bursalı arkadaşlarla görüşelim hem karşılıklı bilgi alışverişinde bulunalım

arkadaşlar merhaba ismim Salih 23 yaşındayım forumda ve tabiiki motor dünyasında yeniyim bursada oturuyorum. 1-2 sürüşüm dışında motorla tecrübem olmadı ehliyetimde yok.Cbr 125 almaya karar verdim. sıfır almayı düşünüyorum burak sürücü kursu varmış vitesli motor kursu veren hafta içi orasıyla görüşmeyi düşünüyorum. değerli tavsiye ve önerilere ihtiyacım var hem sohbetimizi edelim varsa bursalı arkadaşlarla görüşelim hem karşılıklı bilgi alışverişinde bulunalım
merhaba salih hoşgeldin. İlk motorunu sıfır alma düşürdüğünde falan makine çizilir çok üzülürsün. Bir de sıfır motora rodaj yapmak gerekir 1000 km boyunca sen daha yeni olduğun için rodajı sağlıklı yapamazsın ve motorun sıkıntı çıkarır. Sıfıra vereceğin parayla tertemiz bir ikinci el ve bir takım lastik alırsın benim görüşüm. Sıfır motorun üstünde gelen lastiklerle fren tutmuyor bildiğin.

hoşbuldum. işin aslı bayağı niyetine girdim sıfır istiyorum birkaç kitap ve ekipmanda araştırdım. ehliyetin ardından sürüş eğitimi almayı planlıyorum. rodajı hatırlattığın iyi oldu bu süre içinde onuda iyice öğrenirim. bu ve bu tarz bilgilere hatırlatmalara ihtiyacım var teşekkürler

Son düzenleme:
bende bursadayım. aşağı yukarı aynı durumdayız. hatta benim hiç motora binmişliğim yok. benim sevdiğim tarz ise enduro, yalnız malum motor konusu derya deniz. yardımcı olacak birisi olsa süper olacak.

Arkdaşlar bende de CBR-125 R 2005 Model var benim motorun önde çekme var sizdede varmı 1.vites çok zorluyor gibi motoru birde 2005 model için orjinal parçaları netten hangi siteden bulablirim

bende bursadayım. aşağı yukarı aynı durumdayız. hatta benim hiç motora binmişliğim yok. benim sevdiğim tarz ise enduro, yalnız malum motor konusu derya deniz. yardımcı olacak birisi olsa süper olacak.

küçük cc enduro yok zaten önce bunu al öğren sonra enduroya geçersin. ikinci el temiz cbr isterseniz yardımcı olurum.

küçük cc enduro yok zaten önce bunu al öğren sonra enduroya geçersin. ikinci el temiz cbr isterseniz yardımcı olurum.

yardımlarınızı bekliyorum-z 2. el çok daha mantıklı olacak temiz güzel bir cbr125 arıyorum 1 - 1.5 sene kullanıp bu arada iyice öğrenip hızlıca elden çıkartabileceğim bir motor istiyorumki maddiyat düzeldiği gibi değiştircem

İyi günler herkese
Arkadaşlar 2007-2010 arası 4 4500 e bir cbr 125 r mı alayım yoksa 2013 model falan bir tvs mi?
cbrnin sorun çıkartmasından korkuyorum bu modelde 20-30 bin km arası kullanan varsa arıza çıkartıyor mu çok bilgi veren olursa sevinirim.

Selamin aleykum arkadaslar size bir sorum olcak 1.5 senedir 100 cc cup suruyom yas 19 hala lise öğrencisiyim 😆😆 Daha once 500 km kadar ybr 30 dk kadar cbr 250 kullandım cbr 125 almayi dusunuyorum motordan cabuk sıkılma gibi bi durum olurmu

İyi günler herkese
Arkadaşlar 2007-2010 arası 4 4500 e bir cbr 125 r mı alayım yoksa 2013 model falan bir tvs mi?
cbrnin sorun çıkartmasından korkuyorum bu modelde 20-30 bin km arası kullanan varsa arıza çıkartıyor mu çok bilgi veren olursa sevinirim.
km sorun değilde o kadar cılız motor alacağına apache al daha iyi.

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:12 ----------

Selamin aleykum arkadaslar size bir sorum olcak 1.5 senedir 100 cc cup suruyom yas 19 hala lise öğrencisiyim 😆😆 Daha once 500 km kadar ybr 30 dk kadar cbr 250 kullandım cbr 125 almayi dusunuyorum motordan cabuk sıkılma gibi bi durum olurmu

Tamamen sana bağlı ama o kadar da sıkıcı değil.

Enjeksiyonlu olmasi, arka freninin disk olmasi, daha spor görünüşte olmasi sebebiyle, z-one-s 180 i satip 2008-2009-2010 model civarı.
25.000 km civari bir cbr almayı düşünüyorum.Alsam sorun cikarir mi diye kuşkum var sonuçta 6 senelik motosiklet.Bendeki z-one-s sorunsuz çok memnunum şu an 15 aylık falan motosiklet.Pişman olurmuyum başımı ağrıtır mı eski cbr?

Enjeksiyonlu olmasi, arka freninin disk olmasi, daha spor görünüşte olmasi sebebiyle, z-one-s 180 i satip 2008-2009-2010 model civarı.
25.000 km civari bir cbr almayı düşünüyorum.Alsam sorun cikarir mi diye kuşkum var sonuçta 6 senelik motosiklet.Bendeki z-one-s sorunsuz çok memnunum şu an 15 aylık falan motosiklet.Pişman olurmuyum başımı ağrıtır mı eski cbr?

Bu kadar beğeniyorsan al tabiki sıkıntı çıkarsa satarsın da sorun çıkaracak bir motor değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar