Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Arkadaşlar hepinize meraba öncelikle foruma yeni katıldım inşallah yakında aranıza motorla da katılıcam

Yeni kasa ile ilgili bugün hondayı aradım ne zaman satışa çıkar diye, çalışmalar sürüyor net bir tarih veremiyoruz dediler bilgisi olan var mı sizden?

bir de fiyatı ne kadar olur sizce ?

Ayrıca okula ve dershaneye giderken kullanıcam motoru malum yaş 17, topcase takmak istemiyorum nasıl bir çözüm olur sırtta taşısak sıkıntı yaratır mı ?
teşekkürler şimdiden.

Son düzenleme:

bunu türkiyeye getirmezler ama cbr 125 bu kafayla üretilirse iyi olur. Gerçi bizimkinin 250likten farklı durması da iyi. Yeni kasanın en beğendiğin yanı egzoz tasarımı. Önceki komik egzozdan çok daha iyi.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:18 ----------

Arkadaşlar hepinize meraba öncelikle foruma yeni katıldım inşallah yakında aranıza motorla da katılıcam

Yeni kasa ile ilgili bugün hondayı aradım ne zaman satışa çıkar diye, çalışmalar sürüyor net bir tarih veremiyoruz dediler bilgisi olan var mı sizden?

bir de fiyatı ne kadar olur sizce ?

Ayrıca okula ve dershaneye giderken kullanıcam motoru malum yaş 17, topcase takmak istemiyorum nasıl bir çözüm olur sırtta taşısak sıkıntı yaratır mı ?
teşekkürler şimdiden.

ne taşıyacaksın? çanta falansa file alırsın çok sorun olmaz. Topcase de görüntüyü çok bozmuyor gerçi.

aynen canta tasıycam. örümcek dimi fileden kastn. top case beğenmiyorm ya belki para bulursak o yana takılanlardan alabilirim.

Örümcekle halledersin o zaman.

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:03 ----------

1800 2000 arasi devrim.acaba beyaz ampul taktiran varmi bende taktirmak istiyorum
devir cevabı için teşekkürler. Oto elektrikçim motorum için bir ampul söyledi bilmem şu kadar watt beyaz ışık verir daha iyi aydınlatır dedi. Motora uyumluymuş sorun çıkarmazmış. Herhangi bir oto elektrikçiye sorabilirsin.

Motorsikletin yagini kendi degistiren varmi her 800 km bir yag degistirmek istiyorum.hangi yagi kullaniyorsunuz kac litre koyuyorsunuz

bu ay maaşı motora harcadım öncelikle güzelinden bir pirelli sport demon; michelin pilot street istiyordum ama son zamlarla 370 tl+vade farkı istiyorlar. deseni dışında lastiği beğendim hakkında yorumlar olumlu bridgestone bt45le arasında kaldım ama ucuza kaçamamak için bunu tercih ettim:

revit montum vardı ama rengini beğenmiyordum ve bedeni de büyük geliyordu onu satıp venomun bu modelini aldım. kollarının uzunluğu bile tam oldu sanki üstüme dikilmiş. revitle kumaş farkı olarak aralarında uçurum var ama korumalar aşağı yukarı aynı. Çok içime sinerek aldım. Allah test etmek zorunda bırakmasın:

ve son olarak scoyco kırmızı eldivenlerim(kırmızı takıntım var). Kullanıcı yorumları kazada iyi koruduğu yönünde. Üstten hava alıyor. Kışa girerken neden yazlık eldiven aldın diyenler olabilir ama kışın pek motora bineceğimi sanmıyorum. lazım olursa kışlık da alırım.

mutluluğumu sizlerle paylaşmak istedim. okuduğunuz için teşekkür ederim.

bu ay maaşı motora harcadım öncelikle güzelinden bir pirelli sport demon; michelin pilot street istiyordum ama son zamlarla 370 tl+vade farkı istiyorlar. deseni dışında lastiği beğendim hakkında yorumlar olumlu bridgestone bt45le arasında kaldım ama ucuza kaçamamak için bunu tercih ettim:
[url]http://i.hizliresim.com/gAB8P5.jpg[/url]

revit montum vardı ama rengini beğenmiyordum ve bedeni de büyük geliyordu onu satıp venomun bu modelini aldım. kollarının uzunluğu bile tam oldu sanki üstüme dikilmiş. revitle kumaş farkı olarak aralarında uçurum var ama korumalar aşağı yukarı aynı. Çok içime sinerek aldım. Allah test etmek zorunda bırakmasın:

[url]http://i.hizliresim.com/ZV0k5V.jpg[/url]

ve son olarak scoyco kırmızı eldivenlerim(kırmızı takıntım var). Kullanıcı yorumları kazada iyi koruduğu yönünde. Üstten hava alıyor. Kışa girerken neden yazlık eldiven aldın diyenler olabilir ama kışın pek motora bineceğimi sanmıyorum. lazım olursa kışlık da alırım.

[url]http://i.hizliresim.com/oZ13d9.jpg[/url]

mutluluğumu sizlerle paylaşmak istedim. okuduğunuz için teşekkür ederim.

Sorması ayıp kaç liraya mâl oldu
(Tekerlek hariç)

Son düzenleme:
Sorması ayıp kaç liraya mâl oldu
(Tekerlek hariç)
Kardeşim mont 350 lira, eldiven 60 lira.

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:49 ----------

benden ayni sorun var eksozda devir yukselidkce bir titresim meydana geliyor buda eksoz bir yeri gevsemiz gibi ses cikartiyor
Motor çalışmıyorken egzoz borularına veya susturucusuna vurunca geliyor mu o ses bir deneyin.

Ben 2 ay önce 2. motorum olan cbr 125 aldım fakat motorsiklet sürekli duruyor. Başlangıçta hiçbir şey yapmadan marşa basıyorum. İlk basışta çalışıyor devir 2.000 e sabitleniyor fakat sonra devir git gide düşüp stop ediyor. Ardından tekrar çalıştırıp bekliyorum. Hafif gaz verip bıraktığımda motor duruyor ve bir daha çalışmıyor. İlk aldığımda vites geçişlerinde bunu yapıyordu şimdi ise başlangıçta hemen duruyor motor ve bir daha çalışmıyor. Usta subap ayarı dedi ama sizlere de sormak istedim. Motosiklette durunca bile sürekli motor durmasın diye gaz vermek zorunda kalıyorum. Hareket halinde de geçerli bu. Nedir ne değildir bilgisi olan var mı?

[SIZE5]Ben 2 ay önce 2. motorum olan cbr 125 aldım fakat motorsiklet sürekli duruyor. Başlangıçta hiçbir şey yapmadan marşa basıyorum. İlk basışta çalışıyor devir 2.000 e sabitleniyor fakat sonra devir git gide düşüp stop ediyor. Ardından tekrar çalıştırıp bekliyorum. Hafif gaz verip bıraktığımda motor duruyor ve bir daha çalışmıyor. İlk aldığımda vites geçişlerinde bunu yapıyordu şimdi ise başlangıçta hemen duruyor motor ve bir daha çalışmıyor. Usta subap ayarı dedi ama sizlere de sormak istedim. Motosiklette durunca bile sürekli motor durmasın diye gaz vermek zorunda kalıyorum. Hareket halinde de geçerli bu. Nedir ne değildir bilgisi olan var mı?
[/SIZE]

forumdan öğrendiklerime göre buji , hava ayarı ve subap ayarı kontrol edilmeli. Kaç model sizinki? Enjeksiyonlu karbüratörlü mü diye öğrenmek için soruyorum.

valla gitmesin benim için önemli olan 80 100 le normal gitmesiydi 100 den sonra biraz titriyor ama olsun eski motorumdan çok çok çok çok daha iyi. samsundayım :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar