Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

İyi günler arkadaşlar hepinize kazasız belasız sürüşler inşallah.
Benim motosiklete branda almak istiyorum tavsiye edebileceğiniz bir marka link site v.s yer varmıdır ? Ya da mağaza gibi Bursadanım.

Hocam bende alicam eger alirsaniz haber edermisiniz banada lazim

Bide motosiklet yeni aldim 500 km de rodaji bitmek uzere debriyaj balatasi yogun trafikten dolayi dur kalktan koku yaparmi motor park edince koku geliyor

Arkadaşlar 2 hafta önce benim motor 25bin km de subap eğildiği için silindir piston ve krank kırdı. ondan 1000 km öncede 24bin bakımını yaptırmıştım. var mı böyle sıkıntı yaşayan? ne Honda nede Seris motorumun garantisi olduğu halde garantiyi uygulamıyor. ne yapmak gerekiyor? bu garanti ne işe yarıyor? mahkemeyemi yoksa yüketici haklarına mı vereyim bunları?

Honda 2013 ten itibaren garantiyi 1 yıldan 2 yıla çıkardı

motorun 24 ay dolmadı ise ve periyodik bakımları eksiksiz servisinnde yapıldıysa motorunu garantiden onarmak zorundalar. Motor yiyen 10'lar ca cbr 250 yi komple garantiden sıfırladılar yıllarca. Eğer motorunu garantiden çıkarmadıysan yenilemek zorundalar.

sıfırı 10 bin lira olan ve Honda markalı bir motordan bahsediyoruz! gidelim çinli alalım ozaman garantiyi iplemiyorlarsa. yok öyle bişey.

ben sıfır aldım 4 yılda yaptığım km senden fazla motorda hiçbir sıkıntı yok. hakkını ara tüketici mahkemesine git bakımlarını yaptırdığın servis garantiye sokmuyorsa

2015 model 1700 kmdeki motorumun 6 bin devirde egzoz sac ından sürtme sesi geliyor? çözümü bilen varmı? kaza maza da yapmadım hiç neden bu ses geliyor?

Hocam bende alicam eger alirsaniz haber edermisiniz banada lazim

Bide motosiklet yeni aldim 500 km de rodaji bitmek uzere debriyaj balatasi yogun trafikten dolayi dur kalktan koku yaparmi motor park edince koku geliyor

Güzel ve uygun bir fiyata branda bulursam size de haber veririm burdan. İyi günler, iyi sürüşler :)

Motorum 660 kilometrede 2 ci el aldim fakat alan adamdan ne fatura nede bir kitapcik aldim motor garantisi devam ediyor degil mi sase numarasindan mi bakiyorlar motor garantisine nasil oluyor 2015 model

Motorda giderken veya ara gaz verdiğimde 6 bin devir civarında birşeye sürtme sesi gibi geliyor egzozdan. çözemedim?

Motorum 660 kilometrede 2 ci el aldim fakat alan adamdan ne fatura nede bir kitapcik aldim motor garantisi devam ediyor degil mi sase numarasindan mi bakiyorlar motor garantisine nasil oluyor 2015 model

6000 devirde egzoz'dan geldiğini nasıl anladın ? egzoz'dan geldiğine emin misin?

Arkdaşlar merhaba,aranıza yeni katıldım.Benim sorum ilk motorum konusunda kararsızım sıfır 125 cbr mı alsam yoksa 2.el 250liklerle mi başlasam?İleride al-sat ile uğraşmak istemiyorum uzunca bir süre de pratik yapacağım zaten boş yol çok oturduğum yerde.Aldığım makina uzun yıllar beni götürsün,sorun çıkarmasın ve senede 1 kez uzun yol yapabilirim.

Merhaba beyler şuan elimde 4.500lira var 1000lirasini ekipmana ayiriyorum elimde 3500 kaliyor bu parayla 2005-2006 model cbr 125r alsam nasil olur? Alinir mi yani temiz bulabilir miyiz? Parçaları pahalı dediler doğru mu?

Arkdaşlar merhaba,aranıza yeni katıldım.Benim sorum ilk motorum konusunda kararsızım sıfır 125 cbr mı alsam yoksa 2.el 250liklerle mi başlasam?İleride al-sat ile uğraşmak istemiyorum uzunca bir süre de pratik yapacağım zaten boş yol çok oturduğum yerde.Aldığım makina uzun yıllar beni götürsün,sorun çıkarmasın ve senede 1 kez uzun yol yapabilirim.

uzun yol yapamazsın bu makineyle. Onun dışında gönül rahatlığıyla sıfırını al bin bakımlı oldukça başını ağrıtmaz. Yakıtı zaten kokluyor.

---------- Mesajlar birleştirildi - 03:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:20 ----------

Merhaba beyler şuan elimde 4.500lira var 1000lirasini ekipmana ayiriyorum elimde 3500 kaliyor bu parayla 2005-2006 model cbr 125r alsam nasil olur? Alinir mi yani temiz bulabilir miyiz? Parçaları pahalı dediler doğru mu?
Parçası pahalıdan ziyade iyi bir ustan olması lazım zira o yaştaki makineler sorun çıkartırsa ustanın iyi anlaması gerek. Hangi şehirdesin?

Hocam Aydın/Kuşadası'nda oturuyorum burda motorcu tanıdıklarım var yani hepsi racing motor sahibi ve çok iyi bakıyorlar motorlarına rica etsem benimle gelip motorlara bakabilirler. Burda ustasını bulucağımı da pek sanmıyorum ama 2005 model sahibi biri bana grenajların çok pahalı olduğunu söyledi

uzun yol yapamazsın bu makineyle. Onun dışında gönül rahatlığıyla sıfırını al bin bakımlı oldukça başını ağrıtmaz. Yakıtı zaten kokluyor.

---------- Mesajlar birleştirildi - 03:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:20 ----------

Parçası pahalıdan ziyade iyi bir ustan olması lazım zira o yaştaki makineler sorun çıkartırsa ustanın iyi anlaması gerek. Hangi şehirdesin?

Uzun yol yapacak olsam da tın tın giderim zaten arabayla da öyle gidiyorum geze geze :)

Uzun yol yapacak olsam da tın tın giderim zaten arabayla da öyle gidiyorum geze geze :)

o zaman hayırlı olsun sıfır motor iyidir :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:58 ----------

Hocam Aydın/Kuşadası'nda oturuyorum burda motorcu tanıdıklarım var yani hepsi racing motor sahibi ve çok iyi bakıyorlar motorlarına rica etsem benimle gelip motorlara bakabilirler. Burda ustasını bulucağımı da pek sanmıyorum ama 2005 model sahibi biri bana grenajların çok pahalı olduğunu söyledi

her gün grenaj kırmayacaksan sorun değil zaten her racingin grenajı pahalı.(diğerlerinden ayıran en önemli özellik olduğu için heralde)170 lira grenaj 35-50 lirada sinyal parası. çok takılma ona. gülü seven dikenine katlanır.

Yani alayım mı diyorsun hocam?
Bir de arka lastiğin tabanını genişletsek sorun olur mu?

4 hafta uğraş, oraya buraya avrupa japonya şikayet mailleri vs geçen aradılar beni ve motorumu garantiden yapacaklarını söylediler. Neyse sorun halloldu. Motor bloğu komple değişecek şimdi. 25000km de motor 0km olacak :D.. en sevmediğimde 1000km de rodaj yapacakmışım :pr: Kesinlikle servisde motor bakımlarınızı yaptırınki daha sonra garanti kapsamında hak idda edebilesiniz..
Keşeke bunca zaman beni uğraştırmasaydılar ve hemen garantiye soksaydılar motorumu. 1 aydır motorsuzum, sanırım 2 3 hafta daha motosuz kalacağım, hiç değilse geçici motor vereydiler :queen:

Honda 2013 ten itibaren garantiyi 1 yıldan 2 yıla çıkardı

motorun 24 ay dolmadı ise ve periyodik bakımları eksiksiz servisinnde yapıldıysa motorunu garantiden onarmak zorundalar. Motor yiyen 10'lar ca cbr 250 yi komple garantiden sıfırladılar yıllarca. Eğer motorunu garantiden çıkarmadıysan yenilemek zorundalar.

sıfırı 10 bin lira olan ve Honda markalı bir motordan bahsediyoruz! gidelim çinli alalım ozaman garantiyi iplemiyorlarsa. yok öyle bişey.

ben sıfır aldım 4 yılda yaptığım km senden fazla motorda hiçbir sıkıntı yok. hakkını ara tüketici mahkemesine git bakımlarını yaptırdığın servis garantiye sokmuyorsa

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar