Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

evet yaklasık 140 sayfayı okursan:)ıstedıgın bılgılerı bulursun..yarın mototal a bı gıtcem buyuk ıhtımal sorcam banamı ole gelıo yoksa husnukuruntummu:))

16.06.2006 tarihli trafiğe çıkışlı araçlar motorlu taşıt vergisi veriyormu

ben bi baktım ocak 230 gecikme 50 ytl temmuz 230 varmı böyle bişey arkadaşlar

Son düzenleme:
Motosikleti
YAMAHA FZ6 N
tncyilmaz' Alıntı:
16.06.2006 tarihli trafiğe çıkışlı araçlar motorlu taşıt vergisi veriyormu

ben bi baktım ocak 230 gecikme 50 ytl temmuz 230 varmı böyle bişey arkadaşlar

Alakası yok abicim ne 230 u aracının vergisi 30 ytl ve malesef 14 gün daha sabredemediğin için boşu boşuna 30 ytl ödeyeceksin :pr: 30 da 2. taksidi 60 ytl vergi ödeyeceksin :cherry:

iskelet007' Alıntı:
beyler aranıza yenı geldım sımdıye kadar sıteyı ınceleyıp okudum gercekten hos bır ortamınız var benıde aranıza alırmısınız :) bende bır cbr cıyım ama henuz cbrım yok :pale: 2.el veya 0 almayı dusunuyorum benıde aranıza kabuledersenız artık sızınle olacagım kısmetse :cat:

arkadaşım bi kere aramıza hoş geldin..:cat:
motosikletini almadan önce , alırken ve aldıktan sonra her türlü hakkındaki sorunu bize sorabilirsin ... hatta ilk sayfada msn adreslerimiz var ordan bizi msn ine ekle özeldende sorabilirsin..ama diğer arkadaşlarında dediği gibi ilk sayfadan buyana bi topiği okursan sana çok faydalı olacaktır ki orada tümsorulara defalarca cevap verildi:cat:

ayrıca; ufuk3535 - DOĞUKAN - starsailor - hasanv3589 - sametcakar arkadaşlar aramıza hepiniz hoş geldiniz :cat:

boy

Bayağıdır takılmıyorum bu başlığa. Bizim CBR125R hala babalar gibi gidiyor. 1000RR'a sadece haftasonları binmeye başladım. Hafta içi hergün CBR125R ile gidiyorum işe. Çok rahat bir makina.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
H@S@N' Alıntı:
:rendeer: Merhaba tüm Honda cbr 125 r kullanan arkadaşlarım. :rendeer:
Sitemizde honda cbr 125 kullanan arkadaşlarım. Aynı motoru kullandığımız için yaşadığımız problemleri, birbirimize motorumuz konusundaki tavsiyelerimizi, motorumuza uyguladığımız modifikasyonları bu topick te anlatalım, tartışalım ve paylaşalım. :)
Eminim böylece motorumuzdan daha çok keyif alacağız ve problemlerimizi daha rahat çözeceğiz. :cat:

Buda SAKAL nickli arkadaşımız tarafından tamamen Honda cbr 125 r üstüne yapılmış bir space http://spaces.msn.com/dogusg/
Şiddetle tavsiye edilir çok güzel !!!!!!

:cat: Gösterelim kendimizi cbr 125 kullanıcıları!!! :cat:

İşte cbr 125 ciler!!

1- @hmedim - Repsol - Ahmet KAN - [email protected]
2- barış - (?)
3- H@S@N - Repsol - Hasan Ali DEMİRCİ - [email protected]
4- PcKopatGhostRider - Siyah - Kerim - [email protected]
5- bytiger - Yakında İnşallah
6- gurolcbr125 - Siyah Kırmızı
7- 2pac - Siyah - Murat KURT
8- clone - Bu Yaz İnşallah
9- extrasyon - Repsol - İsmail - [email protected]
10- praetorian - Repsol - Özgür DUYGU - [email protected]
11- reonur - Yakında İnşallah - Onur KAYMAKÇI - [email protected]
12- along - Kırmızı - Göksel ÖZKAYA - [email protected]
13- ozaktasi - Repsol - İbrahim BEY - [email protected]
14- peacesea - Repsol - Barış DENİZ - [email protected]
15- murat68 - Repsol
16- yageo - Repsol - Gürkan ÜĞDÜL - [email protected]
17- zeronero - Mavi - Erhan TURAL - [email protected]
18- yuceinsan - Kırmızı - Levent BAYAR - [email protected]
19- blackhawk - Repsol - Savaş BALCI - [email protected]
20- impostor - (?) - (?) - [email protected]
21- Huséyín07 - Kırmızı - Hüseyin - [email protected]
22- SAKAL - Yakında inşallah - Doğuş GÖKTAY - [email protected]
23- printman - Mavi - Eyüp BOZKURT - [email protected]
24- sefir67 - (?) - (?) - [email protected]
25- anakin - Turuncu - Ahmet GÜNEY - [email protected]
26- armagan - Turuncu - Armağan TOLAN - [email protected]
27- TESS - Kırmızı - (?) - [email protected]
28- SuSpect - (?) - Buğra - suspect@ıcqmail.com
29- ishaknergiz - Kırmızı - İshak NERGİZ - [email protected]
30- tronic - Siyah Kırmızı - (?) - (?)
31- CBR125RCI - Şuayip AKERİK - [email protected]
32- daj_mc_really - (?) - Oğuzhan GÖÇERİ - [email protected]
33- Girdap_R1 - (?) - Girdap BEKTAŞ - [email protected]
34- Carlitoturco - (?) - (?) - [email protected]
35- maumserseri17 - (?) - Burak AVCI - [email protected]
36- onur87 - Siyah - Onur AKCA - [email protected]
37- leventsakici - Siyah - Levent Sakıcı - [email protected]
38- Carcharoth - Mavi - Okan - [email protected]
39- CbR_BaTu - Siyah - Batuhan KARA - [email protected]
40- Musti_CBR125R - Kırmızı Siyah - Mustafa - [email protected]
41- ARCHANGEL - Repsol - Fatih - [email protected]
42- ufuk3535 - Repsol - Ufuk YILDIRIM - [email protected]
43- DOĞUKAN 55 - Kırmızı - Hamza - [email protected]
44- starsailor - Siyah - Damla SÜMER - [email protected]
45- hasanv3589 - Siyah - Hasan VATANSEVER - [email protected]
46- sametcakar - Kırmızı - Samet ÇAKAR - [email protected]
Listede neden yokum nedennnnnnnnnnnn :( motorum şu an hasarlı diye beni sildinizmi :( gezilerde arabayla olabilirim ama yapılınca repsolüm peşinizdeyim cıbırcılar:queen: destinyofrock [email protected] (e-mail)

Motosikleti
YAMAHA FZ6 N
destinyofrock' Alıntı:
Listede neden yokum nedennnnnnnnnnnn :( motorum şu an hasarlı diye beni sildinizmi :( gezilerde arabayla olabilirim ama yapılınca repsolüm peşinizdeyim cıbırcılar:queen: destinyofrock

Bilgilerin olmadığı için ekleyememiştim kusura bakma :rendeer:
repsol kullananlar bi farklı oluyor tabi canım :cat: :bounce:

Bu arada İstanbul da oturan arkadaşlar cbr larla bi gezi düzenleseniz ben çok uzak olduğum için bişey yapamıyorum şöööle İstanbulda cbr 125 r larla süper bi gezi düzenleyin organizasyonu güzel bi tanışma toplantısı gibi birde tüm motosikletler yan yana bi kaç foto da aldınızmı tamamdır :cat: :cat:

E hadii ne duruyosunuz :cherry: :cherry:

3 hafta sonraya beni de ekleyin bi dert cikmaz ise repsol veya kirmizi cbr 125 e kavusuyorum bu ağustos 15'te. [email protected], alımını yapınca teyid ederim burdan, heycanlandım bugun aniden bulunca düzgün ikinci el iki tane hem de.(birinden biri illaki olacak kacari yok)

bi de ankara'da biliyomusunuz gosterebilecegim bi yer almadan once? efe honda bakar mi veya bildiginiz bi usta var mi onerebileceginiz?

mithrelios' Alıntı:
3 hafta sonraya beni de ekleyin bi dert cikmaz ise repsol veya kirmizi cbr 125 e kavusuyorum bu ağustos 15'te. [email protected], alımını yapınca teyid ederim burdan, heycanlandım bugun aniden bulunca düzgün ikinci el iki tane hem de.(birinden biri illaki olacak kacari yok)

bi de ankara'da biliyomusunuz gosterebilecegim bi yer almadan once? efe honda bakar mi veya bildiginiz bi usta var mi onerebileceginiz?

Hayırlı olsun, cbr ın alternatifi yok, türkiyedeki en iyi 125 lik. parasının son kuruşuna kadar hakkını veriyor, bulduysan kaçırma derim.

honda veriyomus ekspertiz, en yakin zamanda anlasip, motoru gösterip kapora'yi vermek gerek.

2 aydır bütün gün rüyalar da dahil bu motor işine sarmis durumdayim arkadaşlar, umarım bi aksilik olmaz mutlu sonla biter ilk aşamsı motor sevdamin.

Motosikleti
YAMAHA FZ6 N
mithrelios' Alıntı:
honda veriyomus ekspertiz, en yakin zamanda anlasip, motoru gösterip kapora'yi vermek gerek.

2 aydır bütün gün rüyalar da dahil bu motor işine sarmis durumdayim arkadaşlar, umarım bi aksilik olmaz mutlu sonla biter ilk aşamsı motor sevdamin.

Bence elini çabuk tut fırsatı kaçırma derim bişey çıkacağını sanmıyorum ama sen yinede baktır ne olur ne olmaz :cat: :cat:

motoru yıne servıse bırakmak zorunda kaldım ..gıdon rulmanlarında sorun olabılır dıo servıs..ılk basta dıkkat cekmemıs kullanıldıkca gevsemıs olabılır dedı mototaldan Alaettın Bey..gorcez bakalım bugun noldugunu..off temmuz ayında bınemedım bı ya salak kaza yuzunden..

Motosikleti
YAMAHA FZ6 N
praetorian' Alıntı:
motoru yıne servıse bırakmak zorunda kaldım ..gıdon rulmanlarında sorun olabılır dıo servıs..ılk basta dıkkat cekmemıs kullanıldıkca gevsemıs olabılır dedı mototaldan Alaettın Bey..gorcez bakalım bugun noldugunu..off temmuz ayında bınemedım bı ya salak kaza yuzunden..

Abi harbiden bahtsızsın ondan olyuo galiba :salut: o adamlarda bi işi tam yapmamışlarmı neden o şekilde vermişler denemeden Honda servis sisteminde böle şeyleri affetmezler aslında yine aynı şekilde yapamayacak olurlarsa honda türkiye ile bi görüş başka servise götür motosikleti yoksa yazı yayan geçireceksin kardeşim :pale: :pale:

ya mototal duzgun yapar yapıo..bılıorum ama ılk aldıgımda ben ses yoktu kullandıkca arttı..bugun bı cozulur ısallah artık extra bı masraf yapıcak halımde kalmadı kasko ödüyo galba ama sora ödüyo:((bıssı daha sorcam vergı borcunu sora vergı daırelerıne yatırabılıomuyuz yoksa sadece 31 temmuz a kadarmı?

Motosikleti
YAMAHA FZ6 N
Sonrada yatırabilirsin gecikme zammı ile sadece gecikme zammı yemeden yatırabileceğin son gün 31 temmuz

Forumdan Uzaklaştırıldı
Motorlardan eskiden vergi alınmazdı....Bu Kemal denilen adam geldi ve motorlara vergi bindirdi..Bende ödemiyorum alabiliyorsa gelsin alsın da görelim...Önce cebine doldurduklarını kasaya koysun sonra benden vergi istesin...CEBERE yi seviyorummmmmmm...

Motosikleti
YAMAHA FZ6 N
Abiciğimnerelerdesin yaaw gözlerimiz yollarda kaldı hiç yazmıyosun artık siteye küstünmü ne yaptın :silent: :silent:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Hiç siteye küsermiyim burası benim mekanım...İş güç,, ayrıca Diyarbakırın Çüngüş ilçesinde AKP ilçe üyeleri trilyonluk yolsuzluklar yapmışlardı 10--15 günden beri onu takip ediyorum..Her tarafta bu haber var ama Kemal denilen adam hiç bişi yapmıyor,,iyi bizi soyuyor..

bende cbr ciyim.bişey soracam.bizim cbr ye-- shell v power racing-- benzini alan, deneyen warmı..o benzin bizim motorlara olurmu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar