Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

arkadaslar merhaba bı haftadır avsadaydım :))samet almıssın en guselını yapmıssın:))ben o sıtedekı arka stopu ıstıorum:D

yaw kusura bakmayın yoktum uzun zamandır :D Ya beyler size bir şey sorucam ama gülmeyin :D Bizim motorun hava filtresi nerde hangi grenajın altında kalıyor. Egsoz gaz kesince pat pat patlıyor hafiften... Belli hava filtresi baya pislenmiş...

Yaw bizim motorların bir sorunu çıkmıyor, hep geyik hep geyikte bi yere kadar şu cıbırlara atraksiyonlu bişey bulmak lazım uzun süre tartışılsın, isterseniz cıbıra özel bi site kuralım ne dersiniz:)

benım bı sorunum var:(bılıosunuz kaza yapmıstım ve on takımdan ses gelıodu..gecen hafta aldım motoru on takımdan cok az gelıodu..bugun on frenı sıkınca tekrar aynı sıddete cıkıo o ses..sol gıdon bısıyı degısmıstı(unuttum adını sımdı)korkuorum gıderken bısı olcak dıe..bu arada motor bı hafta yatınca dun aksam calıstırdım sesı cok daha tok geldı sasırdım:)hep ole cıksın sesı ben egsoz fln almam ozaman:)

Motosikleti
YAMAHA FZ6 N
praetorian' Alıntı:
benım bı sorunum var:(bılıosunuz kaza yapmıstım ve on takımdan ses gelıodu..gecen hafta aldım motoru on takımdan cok az gelıodu..bugun on frenı sıkınca tekrar aynı sıddete cıkıo o ses..sol gıdon bısıyı degısmıstı(unuttum adını sımdı)korkuorum gıderken bısı olcak dıe..bu arada motor bı hafta yatınca dun aksam calıstırdım sesı cok daha tok geldı sasırdım:)hep ole cıksın sesı ben egsoz fln almam ozaman:)

Walla kardeşim tamir olayı için bişey söleyemicem ama aynı egzos sesinde toklaşma bende de oldu motor 1 haftadan fazla yattı sonra bindim bi dinladim egzos sesi gürül gürül bastıkçada süper ses çıkıyo nedenini bilmiyorum mantıklı bişeyde gelmiyo ama hoşuma gitti böle kalır inşallah :cherry: :cherry:

biliyomusunuz kampanya yapan biyerler var mi? yamaha nin 9+3 taksit var misal peşin fiyatına bazi kredi kartlarına.

boyle bi kampanya da honda ya da ankaradaki bi bayiisi yapsa da cbr 125 lensek sfırından:)

taksitle alan arkadaşlar odeme koşullarını vb yazabilirse çok sevinirim.

Motosikleti
YAMAHA FZ6 N
starsailor' Alıntı:
h@s@n.
benim rumuzum yanlış yazılmış yaa(her zamanki gibi:pale: )
STARSAILOR doğrusu..

Özür dilerim Damla arkadaşım dalgınlıkla olmuş sanırım düzelttim şimdi:cat:

hemen özürü basıyorumki yarın öbür gün mod olduğunda bizi de kollasın dimi :p

Pardon praetorian kardeşim düzelttim şimdi(Gerçi orayı düzelttik ama şimdi yanlış yazmadık inşallah:))

H@S@N' Alıntı:
Özür dilerim Damla arkadaşım dalgınlıkla olmuş sanırım düzelttim şimdi:cat:

hemen özürü basıyorumki yarın öbür gün mod olduğunda bizi de kollasın dimi :p

Pardon praetorian kardeşim düzelttim şimdi(Gerçi orayı düzelttik ama şimdi yanlış yazmadık inşallah:))
teşekkürler h@s@n.:cat:
ben bir mod olayım,sitenin adını cbr125.net diye deiştiricem siz hiç merak etmeyin:queen: :queen:

H@S@N' Alıntı:
Walla kardeşim tamir olayı için bişey söleyemicem ama aynı egzos sesinde toklaşma bende de oldu motor 1 haftadan fazla yattı sonra bindim bi dinladim egzos sesi gürül gürül bastıkçada süper ses çıkıyo nedenini bilmiyorum mantıklı bişeyde gelmiyo ama hoşuma gitti böle kalır inşallah :cherry: :cherry:

@H@S@N

Benim motor da 4 gün hiç kullanılmadı ve bugün herkes motorun sesinin çok daha toklaştığını söyledi, bana da öyle geldi.Acaba mevsimsel bir adaptasyon mu bu Honda'nın :p

Arkadaşlar TEM'de bugünlerde çok rüzgarlı FSM köprüsü kavacık bostancı arası ve motoru çok sallıyor korkmuyor değilim açıkcası.600 lük makinaları da böyle sallıyor mudur rüzgar bizi etkilediği kadar etkilemez heralde? rüzgar yanlardan estiğinde çok sert vuruyor motoru ve beni sallıyor.:cyclopsan

beyler aranıza yenı geldım sımdıye kadar sıteyı ınceleyıp okudum gercekten hos bır ortamınız var benıde aranıza alırmısınız :) bende bır cbr cıyım ama henuz cbrım yok :pale: 2.el veya 0 almayı dusunuyorum benıde aranıza kabuledersenız artık sızınle olacagım kısmetse :cat:

iskelet007' Alıntı:
beyler aranıza yenı geldım sımdıye kadar sıteyı ınceleyıp okudum gercekten hos bır ortamınız var benıde aranıza alırmısınız :) bende bır cbr cıyım ama henuz cbrım yok :pale: 2.el veya 0 almayı dusunuyorum benıde aranıza kabuledersenız artık sızınle olacagım kısmetse :cat:[/QUOT
hoşgeldin aramıza:cat:

iskelet007' Alıntı:
beyler aranıza yenı geldım sımdıye kadar sıteyı ınceleyıp okudum gercekten hos bır ortamınız var benıde aranıza alırmısınız :) bende bır cbr cıyım ama henuz cbrım yok :pale: 2.el veya 0 almayı dusunuyorum benıde aranıza kabuledersenız artık sızınle olacagım kısmetse :cat:

Hoşgeldin.:rendeer:

tesekkurler arkadaslar ama dıyer arkadaslarında yorumunu ogrsek ii olurdu neyse ben aranızda sımdıden mutluyum eee artık ben motorumu alırkende bana yardım edersınız bılgılendırısınız yanı ole degılmı

iskelet007' Alıntı:
tesekkurler arkadaslar ama dıyer arkadaslarında yorumunu ogrsek ii olurdu neyse ben aranızda sımdıden mutluyum eee artık ben motorumu alırkende bana yardım edersınız bılgılendırısınız yanı ole degılmı

cbr 125 r hakkında sormak isteyenceğin çoğu konu önceki sayfalarda mevcut diye düşünüyorum.Önce cbr 125 başlığını baştan sona incelemeni tavsiye ederim.Aradığını bulamazsan herkes bilgisi dahilinde yardımcı olmaya çalışır burada.:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar