Cift far cikmamasi iyi oldu deger kaybeder bizimkiler ya![]()
Öncelikle herkese iyi forumlar. Arkadaşlar bu soruyu cbr250 ve cbr125 kullanan deneme fırsatı olan arkadaşlara. Yeni motor alacağım sıfır tahmin edebileceğiniz gibi bu iki seçenek arasındayım 250nin tarzı çift far olması daha güçlü olması beni çeken yanları 125in ise fiyatı. İlk motosikletim olacak tecrübem yok eğitim alacağım mutlaka gis akademik den. 250alırsam kendimi zorlamam gerekecek 125i daha rahat şartlarda alabilirim 2sene binmeyi düşünüyorum sizce hangi seçenek daha mantıklı yeterli olur mu bana? İş ev okul arasında kullanacağım ve arada bir istanbul içi seyahat yapacağım durmaksızın 80km falan giderim. Cevaplar için teşekkürler şimdiden.
Keşke değer kaybetse de bende cbr125r sahibi olabilsem![]()
Repsol çok turuncuya boğulmuş bence.Yine en alınabilir olan beyaz tricolor gibi.
İkinci El biraz ürkütüyor beni aslında bide hondanın kendi kredisini kullanacağım belli bir peşinat verip fazla bir beklentim yok son surat aramıyorum motosikletim de.
Alda kullanalim20-25 gün sonra inşallah 2015 siyah cbr olacak benimde elimde umarım fiyatlar dahada uçmaz
Hocam cc buyumesi sadece son hiz degil torkta demek.Son hiz elbette yeter ama o hiza cikmasi? Yokustada bi sure sonra can sikiyor.Ama 125le baslamani tavsiye ederim
Bende öyle yapmayı düşünüyorum teşekkür ederim zaman ayırdığınız için![]()
inşallah bakalımAlda kullanalim![]()
Yeni modelleri inceledim. 8650 vericeğime hacca giderim daha iyi![]()
Zam gelmezse biz iki arkadaş alıcıyız:mrgreen:
Orası öyle hocam o konuda haklısınız ama gerek gençlik gerek kanımızın kaynaması birde insanların dönüp bakması tatmin ediyor sonuçta.Motordan hız konusunda zaten herhangi bir beklentim yok.Ama heves işte zararlı bir heves![]()