Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Öncelikle herkese iyi forumlar. Arkadaşlar bu soruyu cbr250 ve cbr125 kullanan deneme fırsatı olan arkadaşlara. Yeni motor alacağım sıfır tahmin edebileceğiniz gibi bu iki seçenek arasındayım 250nin tarzı çift far olması daha güçlü olması beni çeken yanları 125in ise fiyatı. İlk motosikletim olacak tecrübem yok eğitim alacağım mutlaka gis akademik den. 250alırsam kendimi zorlamam gerekecek 125i daha rahat şartlarda alabilirim 2sene binmeyi düşünüyorum sizce hangi seçenek daha mantıklı yeterli olur mu bana? İş ev okul arasında kullanacağım ve arada bir istanbul içi seyahat yapacağım durmaksızın 80km falan giderim. Cevaplar için teşekkürler şimdiden.

Öncelikle herkese iyi forumlar. Arkadaşlar bu soruyu cbr250 ve cbr125 kullanan deneme fırsatı olan arkadaşlara. Yeni motor alacağım sıfır tahmin edebileceğiniz gibi bu iki seçenek arasındayım 250nin tarzı çift far olması daha güçlü olması beni çeken yanları 125in ise fiyatı. İlk motosikletim olacak tecrübem yok eğitim alacağım mutlaka gis akademik den. 250alırsam kendimi zorlamam gerekecek 125i daha rahat şartlarda alabilirim 2sene binmeyi düşünüyorum sizce hangi seçenek daha mantıklı yeterli olur mu bana? İş ev okul arasında kullanacağım ve arada bir istanbul içi seyahat yapacağım durmaksızın 80km falan giderim. Cevaplar için teşekkürler şimdiden.

İlk baslarda 125 iyi cok iyi hemde ama sonra yetmiyor.Bence az kmli 125alin 1sene kullanin para biriktirin az zararla satip 250alin

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:16 ----------

Keşke değer kaybetse de bende cbr125r sahibi olabilsem :)

İnsallah sizede nasip olur hocam

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:18 ----------

Repsol çok turuncuya boğulmuş bence.Yine en alınabilir olan beyaz tricolor gibi.

Kirmizi olmamasi iyi iyi satariz bizimkileri :D

İkinci El biraz ürkütüyor beni aslında bide hondanın kendi kredisini kullanacağım belli bir peşinat verip fazla bir beklentim yok son surat aramıyorum motosikletim de.

İkinci El biraz ürkütüyor beni aslında bide hondanın kendi kredisini kullanacağım belli bir peşinat verip fazla bir beklentim yok son surat aramıyorum motosikletim de.

Hocam cc buyumesi sadece son hiz degil torkta demek.Son hiz elbette yeter ama o hiza cikmasi? Yokustada bi sure sonra can sikiyor.Ama 125le baslamani tavsiye ederim

fiyatlar baya uşmuş bu ara, fuardan sonra daha da katlanacağını söylüyorlar.
Yeni kasa siyah olan çok acayip olmuş, canlı görme imkanı olan varsa muhakkak incelesin :)

Performans egzos takıpta sibop kestiren varmı arkadaşlar ?
Kendi motoruma performans egzosu yüzünden birkaç kere sibop kesti apachelerde genelinde bazı zorlamalarda kesermiş.
Honda cbr 125 r almaya meyilliyim bu motorda da keser mi diye öğrenmek istiyorum.

Hocam Keser mi kesmez mi bilmem ama 125 te 250de ben egzosu gereksiz buluyorum 600e takacaksan takta gerisi sanki hoş durmuyor.O sesi veripte gaza basinca uzayamamak.. :)

Orası öyle hocam o konuda haklısınız ama gerek gençlik gerek kanımızın kaynaması birde insanların dönüp bakması tatmin ediyor sonuçta.Motordan hız konusunda zaten herhangi bir beklentim yok.Ama heves işte zararlı bir heves :)

Orası öyle hocam o konuda haklısınız ama gerek gençlik gerek kanımızın kaynaması birde insanların dönüp bakması tatmin ediyor sonuçta.Motordan hız konusunda zaten herhangi bir beklentim yok.Ama heves işte zararlı bir heves :)

Polislerde heves edebilir hocam ceza yazmaya haberiniz olsun :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar