Merhaba,
Honda yedek parça konusunda, diğer Japon firmalara göre daha ucuz.
Fuar da motor sahibi değildim, pulsar mı alsam acaba dedim, sonra cbr125 aldım, nedeni ise ;
-Yeni motor, acaba yedek parça sıkıntısı yaşar mıyım dedim ve malzeme kalitesinden korktum,belki aldıktan 2-3 ay sonra bazı parçalar paslanır, boya atar falan.
-Kullanan kimse yoktu, acaba kalitesi nasıl, gidişi nasıl, dedim. Motorların kağıt üzerinde değerleri vardır ama yola çıkınca farklı olabilir.
-Honda-Bajaj, marka farkı.
Ama şimdi kullanan çok, onlardan fikir alabilirsin.Bazıları ikinci eline, sıfırından bile fazla istiyorlar sahibinden.com da
Hatta buradan bir arkadaş, cbr 125 ini satıp, pulsar aldı.
evet bajaj forumu baya hareketli...
bu sayfada bu soruya çoğunlukla cbr al cevabını alırsın orda sorarsan çoğunluk bajaj diyecektir insan piskolojısı mutlu olmak için aldığı kararın arkasında durmasını sağlar
ben bajaj dıscovery modelini kullandım malzeme kalitesi pek tatmin etmedi acıkası gösterge lambaları sürekli yanmak yerine kafasına göre yanıp sönüyor örnek boş vitesi göstergesinde kimse yok
artçı olarak bindiğimde ise ayaklarda inanılmaz titreşim vardı tekstil kentden Kartaltepe metro istasyonuna gittim ilk çıkan panasonıc 'in telefonu gibi ayaklarım zangırdadı.
ama pulsara bayide alıcı gözüyle baktım üzerine oturdum biraz daha tatmin edici gibi duruyor oturuş pozisyonu 1.83 boyundayım iyi geldi bana artçı selesi cbr la nerdeyse aynı kıl farkıyla önde gibi ... selesinin sertliğinden şikayetçi olup talep eden çok müşterisi var servisde teyt etti .
piyasa konusuna gelecek olursak kimsenin yarın ne olacağı belli olmaz acil satmak istiyorum desen, aldığın fiyata cbr ı 2 hafta da az bi zararla elden çıkartırsın fakat bajajı ise satamazsın çünkü sıfır ile 2 . el nerdeyse aynı seviyelerde seyrediyor .
saygılar ....