Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Maalesef zonguldaktayim usta.Su an çok üzüldüm :D doğru diyorsun usta vuracam suyu :D zincir isini biraz bekletem o zaman en iyisi

kuru kuru sil demedim aman ıslak bezle sil anlamında demiştim umarım yapmamışsındır,önce suyla bi yıka en kötü ihtimal ama basınçlı su filan aman kitapçıktada belirtildi çok konusu geçti forumda :mrgreen:

Bugün hondaya gittim cbr 125 gelmeyecekmiş. 2015 te çift farlı olrak kasa değişeckmiş.

kuru kuru sil demedim aman ıslak bezle sil anlamında demiştim umarım yapmamışsındır,önce suyla bi yıka en kötü ihtimal ama basınçlı su filan aman kitapçıktada belirtildi çok konusu geçti forumda :mrgreen:

yok ustam zaten kuru kuru ne silecen :D o kadarda demedim :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:26 ----------

Bugün hondaya gittim cbr 125 gelmeyecekmiş. 2015 te çift farlı olrak kasa değişeckmiş.
şansa bak arkadaş motor alalım dedik 0 oda seneye kasa değiştiriyor.Desene değer kaybetcez

arkadaşlar zinciri aşırı yağlamamanızı öneririm ben çok yağlıyordum biraz fazla kaçırıyorduk ön dişlinin kapağı açtık serviste her yer yağ kir olmuş motorun çekişini düşürmüş temizledik inanın çok rahatladı serilik arttı bu yüzden zinciri çok yağlamayın az az yapın 500 1000 km de elinizle kontrol edin zaten yağ bitince zincirden şıkır şıkır sesler geliyor ona göre yağlarsınız.

arkadaşlar zinciri aşırı yağlamamanızı öneririm ben çok yağlıyordum biraz fazla kaçırıyorduk ön dişlinin kapağı açtık serviste her yer yağ kir olmuş motorun çekişini düşürmüş temizledik inanın çok rahatladı serilik arttı bu yüzden zinciri çok yağlamayın az az yapın 500 1000 km de elinizle kontrol edin zaten yağ bitince zincirden şıkır şıkır sesler geliyor ona göre yağlarsınız.
Haklisin aslinda

Arkadaşlar selamlar saygılar cümleden. Bir coğunuz eskilerden zaten benı bilirler. Motosikletimi Sattım 125R yeni kasa alacam 250 R nı yanına tekrar motoru satılık olan arkadaslar yazarsa değerlendırmeye alırım. 5500-6000 arası min 2011 modelden bakıyorum. Görüşmek dileği ile esen kalın.

Bu ay 2.ci ceza geldi,85 le yedik 50 olan yerde 356 tl cik :queen:,katlanır plakalık uygulayan var mı ? :cherry:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

Temizlik sırasında ön dişli kabını söküp temizleyip yağlayın ben böyle yapıyorum bakın çok yağlı zincir iyi değilidir pis olur fakat az yağlı zincir hiç iyi değildir zincirde paslanmaya veya zincirdeki hariketlilik azalır buda zincir ve dişliye zarar verir.

Temizlik sırasında ön dişli kabını söküp temizleyip yağlayın ben böyle yapıyorum bakın çok yağlı zincir iyi değilidir pis olur fakat az yağlı zincir hiç iyi değildir zincirde paslanmaya veya zincirdeki hariketlilik azalır buda zincir ve dişliye zarar verir.

evet az yağlıda zarar verir benim motosiklet 22 000 oldu 8 ayda zincir sapa sağlam bakımda bir tane kırmızı cbr gelmiş 4000 km bakımına zincir paslanmış rezil etmişti tam orta yolu bulmak gerek yağlamada

Bu ay 2.ci ceza geldi,85 le yedik 50 olan yerde 356 tl cik :queen:,katlanır plakalık uygulayan var mı ? :cherry:

durdurmadılarsa bence yapın bende 2 tane yedım sonra plakayı soktum koltugun altına koydum.şimdilik sorun yok olsada rica ederiz illa yazacagım derse 80 tl cezası var indirimli 60 tl 356 tl den cok cok ıyı

benim değil bir yerde gördüm güzel görünüm olmuş kuyruk kesince en önemlisi egzozun nasıl durduğu bi nevi egzoz şekli tip veriyor kesersen kuyruğu tiger tri 780

15pocpz.jpg

Plaka üzerimizde fakat takılı değilken motoru bağlama gibi bir ceza verebilir mi ?
baglayamaz eger orjınal yanında degılse baglanır... ama orjınalı ibraz edebılırsenız cezası 80 tl gecen basımıza geldı....
2918 Sayılı Karayolları Trafik Kanunu madde 23 göre; Tescil belgesi, Trafik belgesi ve Tescil plakalarını araç üzerinde ve uygun durumda bulundurmadan trafiğe çıkmak kurallarını ihlal eden sürücülere, 2013 yılı için 77 lira para cezası, 10 ceza puanı uygulanır. Ayrıca araca ait tescil belgesinin, trafik belgesinin ve tescil plakalarının ibraz edilememesi durumunda, eksik olan belgeler ibraz edilip plakalar araca takılıncaya kadar, araç trafikten men edilecektirbuyur madde

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar