kuru kuru sil demedim aman ıslak bezle sil anlamında demiştim umarım yapmamışsındır,önce suyla bi yıka en kötü ihtimal ama basınçlı su filan aman kitapçıktada belirtildi çok konusu geçti forumda :mrgreen:
şansa bak arkadaş motor alalım dedik 0 oda seneye kasa değiştiriyor.Desene değer kaybetcezBugün hondaya gittim cbr 125 gelmeyecekmiş. 2015 te çift farlı olrak kasa değişeckmiş.
Haklisin aslindaarkadaşlar zinciri aşırı yağlamamanızı öneririm ben çok yağlıyordum biraz fazla kaçırıyorduk ön dişlinin kapağı açtık serviste her yer yağ kir olmuş motorun çekişini düşürmüş temizledik inanın çok rahatladı serilik arttı bu yüzden zinciri çok yağlamayın az az yapın 500 1000 km de elinizle kontrol edin zaten yağ bitince zincirden şıkır şıkır sesler geliyor ona göre yağlarsınız.
arkadaşlar zinciri aşırı yağlamamanızı öneririm ben çok yağlıyordum biraz fazla kaçırıyorduk ön dişlinin kapağı açtık serviste her yer yağ kir olmuş motorun çekişini düşürmüş temizledik inanın çok rahatladı serilik arttı bu yüzden zinciri çok yağlamayın az az yapın 500 1000 km de elinizle kontrol edin zaten yağ bitince zincirden şıkır şıkır sesler geliyor ona göre yağlarsınız.
Temizlik sırasında ön dişli kabını söküp temizleyip yağlayın ben böyle yapıyorum bakın çok yağlı zincir iyi değilidir pis olur fakat az yağlı zincir hiç iyi değildir zincirde paslanmaya veya zincirdeki hariketlilik azalır buda zincir ve dişliye zarar verir.
Bu ay 2.ci ceza geldi,85 le yedik 50 olan yerde 356 tl cik :queen:,katlanır plakalık uygulayan var mı ? :cherry:
Arkadaşlar 2013 cbr125r ların yağ filtresi nerede?
Bu bizim motorun altında yeşil bi sivi var kutu içinde o ne![]()
cbr 125 lerde yağ filitresi yok cbr 250 dede yok diye biliyorum.
antifirizli su radyotöre giden yedek deposu 2 çizgi var alttaki cizginin altına düşerse serviste ilave ettirmen lazım
baglayamaz eger orjınal yanında degılse baglanır... ama orjınalı ibraz edebılırsenız cezası 80 tl gecen basımıza geldı....Plaka üzerimizde fakat takılı değilken motoru bağlama gibi bir ceza verebilir mi ?