of motorsuz bı gun daha..gunaydın herkese..ben baska bısı sorcam belkı fıkrınız vardır..on cama lacıvert fılm cekmeyı dusunuorum nerden bulabılırım bole seylerı?
praetorian' Alıntı:of motorsuz bı gun daha..gunaydın herkese..ben baska bısı sorcam belkı fıkrınız vardır..on cama lacıvert fılm cekmeyı dusunuorum nerden bulabılırım bole seylerı?
batucum lastını merak edıorum nasıl oldu ya gecen benım bı arkadasıma da taktırdım bıızm motorcuda sawurmuo batucum gule gule kullan ya bı goruselım ya lastı nı merak ettım nese keyıflı suruslerCbR_BaTu' Alıntı:abi kalın lastik taktırmayı düşünen hiç beklemesin hemen taktırsın ben dun taktırdım motor hemen hemen hiç savurmuo herkes tavsiye ederim......
twıns_cbr125' Alıntı:batucum lastını merak edıorum nasıl oldu ya gecen benım bı arkadasıma da taktırdım bıızm motorcuda sawurmuo batucum gule gule kullan ya bı goruselım ya lastı nı merak ettım nese keyıflı surusler![]()
Luxor' Alıntı:arkadaşlar taktığınız lastik ölçüsü ne, ne kadara mal oldu, hızlanmada bir değişiklik oldu mu?
paylaşırsanız sevinirim.
bir de bayaa bir araştırdım forumu ama sağlıklı bir cevap bulamadım, malum 1800 küsür mesaj var bu başlıkta.
cbr125 in hızlanma değerleri nasıl
mesela gidişte ani hızlanma gerekirse atak mı
0-100 durumu nedir.
sitelerdeki verileri değil de sizin tecrübelerinizi merak ediyorum.
mesela ucuz motorlar arasında hızlı diye tabir edilen 151rs i yiyormusunuz yolda
veya hangi motorlar ile başa baş gidebiliyorsunuz...
bilgilendirirseniz sevinirim...
cbr 125 e honda 1000 rr lastiği hatta araba lastiği uydurulsa 151 rs yi yine tokatlacağını düşünüyorum bentronic' Alıntı:galiba 600 f in ön lastiğini cbr 125 in arkasına takıyorlar , normal arka lastiği de öne takıyorlar diye biliyorum.foto görsek fena da olmaz hani:queen:
hızlanma olarak ben hiç ölçmedim ancak ataklık konusunda bir 125 cc ne kadar ataksa o kadar atak diyebilirim. aprilia gibi yüksek beygirli değil tabi ama 151rs ile aynı da değil doğal olarak.Tabii ki yer 151rs yş![]()
teşekkürler praetorian..praetorian' Alıntı:koruma takozu takılıyor..mototalda takıyorlarmıs..boy gerıdekı sayfalarda resmını koymustu..
BBRR abi yani barış abi 125 kiloalong' Alıntı:mod lar her motoru beğenecek diye bişi yok ..fikrimi söylemiyimmi...benim fikrim bu cbr bana göre motor değil...ben bunu 22 yıllık motor deneyimime göre söylüyorum bedava verseler binmem ha unutmadan benim bindiğim hyosung rx 125 senin cbr dan pahalı vede kaliteli 5 yıldır bende sen 5 yıl cbr "a bin öle konuş...mod görevi burda kuralları uygulamak ...git bir mopedin lastiklerine bak bide cbr ın lastiklerine arada fark varsa bana nolur söle ....ben beğenmiyorum vede fikrimi sölüyorum ...
BBRR NİCKLİ modun YAZISIDIR
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=14624&page=4