bende yenı geldım aranıza benıde ekleyın [email protected] kırmızı gırıy:cat:
Musti_CBR125R' Alıntı:bende yenı geldım aranıza benıde ekleyın [email protected] kırmızı gırıy:cat:
Musti_CBR125R' Alıntı:bende yenı geldım aranıza benıde ekleyın [email protected] kırmızı gırıy:cat:
ARCHANGEL' Alıntı:Arkadaşlar bende yeni farkettim ben neden bu listede yokum :queen: :queen: arkadaşlar biraz geç olacak ama benide bi ekleyi verin plasee [email protected]:bounce:
Abi aslında her cbr 125 çinin birde resmini eklesek çok iyi olur yawH@S@N' Alıntı:Ayıp ediyon kardeş hemen ekleyelim bizim de hiç aklımıza gelmedi ilginç :cherry:
:rendeer: Arkadaşlar tekrar hatırlayalım ilk mesajımızın içinde cbr 125 r sahibi arkadaşların bi listesini oluşturmaktayız listemize isminin eklenmesini isteyen arkadaşlar motosikletinin rengini kendi ismini soyismini ve msn ini mesajına yazması yeterli :rendeer:
SAKAL' Alıntı:Arkadaşlar bugün ilk defa canlı cbr 125 gördüm ve kullandım hemde kimin biliyormusunuz blackhawk abinin yani savaş abinin motoru, ne kadar mutlu oldum ki inanamazsınız en güzelide ne biliyor musunuz?...yaşıt olan kuzenim mondial cup motorunu bir iki defa nazlanarak vermişti, savaş abi cbr 125 ini sürmemi kendi teklif etti tabi bende hemen atladım:cherry: Bak yüzsüze diyorsunuz ama aşık olmuştum motora bu teklif kaçar mı:cherry:
3 ay bekleyen insan 1 haftada bekler hatta üstüne bi 3 ay daha beklerTESS' Alıntı:Tebrik ediorum seni kaçırmamışsın bu fırsatı değerlendirmişsin SAKAL !
En kısa zamanda kendi motoruna da sahip olabilmeni diliorum arkadaşımmm...
Arkadaşlar bildiğiniz gibi kolum kırık olduğu için güzel CBR 125'imi kullanamıodum 3 aydır.Şaka gibi gelio hala sööleyince.Koskoca 3 ay geldi geçti ben de buarada 2 tane operasyon atlattım ve sonunda bugünkü halime kavuştum.Çok az kaldı tamamen eski halime kavuşmaya.Ama doktorlarımdan izin aldım yani artık motosiklet kullanabileceğime karar verdiler.Bende haftaya dönücem yollara.Dönüşümün ilk dakikalarını ve hissettiklerimi de paylaşırım sizlerle.
blackhawk abi arkaya biraz ağır bi çanta şart dedi oda tekeri kalınlaştırmayı düşünüyorduCarcharoth' Alıntı:bende artık işe motorumla gidiyorum. Hakkaten insan rahatlıyor. Ama bu gün yatırıyordum motoru. Ama şaştım kendime çok güzel toparladım. 45 derece bir viraj vardı yattım motorla tam kalkmadan motor pati çekti ve kaydı çok az kalmıştı düşmeme ama gazı biraz azalttım hafif doğruldum toparladı hemen. Ama tırstım yani
neyse ders oldu artık 600'lük motor gibi yatmam
Ama bu olaydan sonra arka tekeri kalınlaştırmak geldi hemen aklıma
TESS' Alıntı:Arkadaşlar bildiğiniz gibi kolum kırık olduğu için güzel CBR 125'imi kullanamıodum 3 aydır.Şaka gibi gelio hala sööleyince.Koskoca 3 ay geldi geçti ben de buarada 2 tane operasyon atlattım ve sonunda bugünkü halime kavuştum.Çok az kaldı tamamen eski halime kavuşmaya.Ama doktorlarımdan izin aldım yani artık motosiklet kullanabileceğime karar verdiler.Bende haftaya dönücem yollara.Dönüşümün ilk dakikalarını ve hissettiklerimi de paylaşırım sizlerle.