Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

bakalım nekadar tutcak bende merak edıorum..sanmıorum yamuldugunu..on frenı sıkınca bı bosluk oluo tık edıo sora normal calısmaya baslıo amortısor anlamadım dedıgım gıbı(anlatamadım da)

dostum biliyosun gidon iki parça.. galiba soldaki yamulmuş.. oraya 6 numara bi alyan ile giriş bence.. ufak bir uğraşı ile halledilir.. başıma geldi.. ama ön düzen yamulduysa o başka.. mesela giderken elini bıraktığında sağa veya sola çekme yapıyosa motor ön düzen gitmiş demektr.. :salut: geçmiş olsn..

@praetorian
dostum çok geçmiş olsun , sana bişey olmasın.Sen en kısa sürede servise bir baktır derim , o şekildeyken binme bence.

Bencede kardeş binmemeye çalış. Ne olur ne olmaz kitlenir falan allah korusun. Sen işi garantiye al servise giderkende erken, trafiğin yoğun olmadığı bir saatte git derim:cat:

Selam motor dostları,

Ben de bununla motor hayatına başlayayım dedim. Öğrenmek için en iyi motor olduğu heryerde yazıyor zaten üstelik Honda kalitesi.

Gelgelelim boy 186 kilo 100. Motora bakmak için bir oturdum kalkmam bir oldu. Sığmadım, sığamadım. Oyuncak gibi kaldı altımda. İşin havasında artisliğinde değilim umrumda da değil tek amacım motor kullanmak ama aşırı abes durunca vazgeçtim.

Benim ebatlarımda bunu kullanan var mı ve bailamak için başka ne önerirsiniz? Saygılar. .

Valla abi ne biliyim. Bu motor hakikaten senin altında biraz ufak kalır. İllaki sport düşünüyorsan Hysoung GT250'ye bir bak derim. Neden onu tavsiye ediyorsun dersen. O motor daha kalıplı. Ve benim çok hoşuma gidiyor :cherry: Forumda o motorla ilgili arama yaparsan çok detaylı bol resimli ve bol videolu bir test topic'i var. Bir bak bence ilgini çekicek...

slm arkadaşlar bendede cbr 125 var motor 500 de ibre 80 le 90 arası geçmiyo 90 nı anlıyamadım motorumu açamadık bileniniz varsa yardımcı olurmusunuz lütfen

passah' Alıntı:
slm arkadaşlar bendede cbr 125 var motor 500 de ibre 80 le 90 arası geçmiyo 90 nı anlıyamadım motorumu açamadık bileniniz varsa yardımcı olurmusunuz lütfen
Açılmaması ile ilgili bi sorun değil nasıl geçmez ya ben 3. viteste 80 yaptım:silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar