Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben aydından cbr 125 kullanıcısıyım bugun denizliye giderken hız 117 iken en sol serite gecmiştim sağda araba coktu sonra en arkadan bir araba gellyo daha uzak uzunşarla bende sağdaki arabayı geçim die bekliyodumkornalar falan derken el kaldırdım sonra adam benı gecip uzerime uzerime kırmasın mı arkcımda vardı bayan ne yapcamı sasırdım onumde frenler sag sol signaller sonra cek kenara dedi 3 erkek bende durarmıs gibi yaptım adam durdu sonra cıkarken gazladım gittim hala geliyo baktim olcak gibi değil sonra bi aradan girdim bali büfenın onunde ne yapacaksa yapsın dedim adam geldi gene takipte o el ne nie yapıyon derdemez vurdu dovdu kimsede karışmıyo motorcuyuz ya bufedekiler falan geldi ayırdı adam motorcular kim carpsam yapısırsın diyo içmiş bende etraftan aryın diyom polisi arkcım aradı ama adamlar gitti plakayı ne bilen var ne goren herkesadamdan taraf sanki motorcular serseri olyo ya
Geçmiş olsun
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:37 ----------
Beyler geçen motor kırmızı ışıkta elimi biriz hızlı çektim stop etti fakat aklımda bi soru kaldı acaba tekrar kontağı kapatıp açtıktan sonramı marşa basmam daha doğru olur yoksa tekrar marşa basmamda bi sakınca olurmu :silent: