bu gün cbr'la camura girdim maşallahı var gitmem demiyor faceye attım fotoları
https://www.facebook.com/kuroscu/posts/10151934904034371?notif_t=like
buradan bakabilirsiniz
o motoru oraya sokarkan vijdanın gerçekten rahatmıydı..
sana diyorum ama attımı kafamın v kayışı bende yapıyorum ... ama cbr daha tatmadı bu zevki galiba tadamazda...bu gün gene oralardaydım apacilerle öyle biyerlere girdik .vijdana gelince ben croos kullanıcısıyım bırakmak için bu motoru aldım he deyin ce bırakılamıyor arazi özlemdir candır motora zarar gelmeyecek şekilde kullandım sorun yok:cherry:
1. Cizgi sabitken yanıp sönmeye basladıgında 10 liralık benzin oluyor içindebenzin ibresi 1.cizgide kaç km gider acaba deneyeniz oldu mu
1. Cizgi sabitken yanıp sönmeye basladıgında 10 liralık benzin oluyor içinde
1000 bakımında ben35 lira ödemiştim castrol yağ koyuyorlar. Egzoz 1000 bakımından sonra değiştir bence. 3-4 hp performans artarsağol kardeşim cevap için
birde honda cbr 125r için tiger tri-780 komple boru sistemi ile egzoz taksak sorun olur mu acaba motosiklet için
eğer birde 1000km bakımı yaptırdıysan kaça patladı ve hangi marka yağ koyuyorlar.
sağol kardeşim cevap için
birde honda cbr 125r için tiger tri-780 komple boru sistemi ile egzoz taksak sorun olur mu acaba motosiklet için
eğer birde 1000km bakımı yaptırdıysan kaça patladı ve hangi marka yağ koyuyorlar.
slm benim motorda tiger var gayet memnunum ses açısından,, performans değerlendirmesi yapamıcam çünkü eski halini bilmiyorumzamanla içinin erime problemi oluyor diyorlar ama kullanıcısından hiç duymadım bu sıkıntıyı.. kısaca tavsiye ederim eğer avcılara yakınsan bizzat sesi dinlemeye gelebilirsin ;D
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:13 ----------
ARKADAŞLAR
HERKESİN GEÇMİŞ BAYRAMI MÜBAREK OLSUN .....
sağol cevap için seninde geçmiş bayramın mübarek olsun.
bende düşünüyorum da takmayı ne bileyim motosiklete ilerleyen zamanlarda sorun falan yaratırsa diye bir şüphe ettim mesela senin dediğin iç erime problemi gibi gelip dinlemek isterdim de kocaelideyim
tekrardan aynı şeyi soracağım bu 1.çizgi yanıp söndüğünde 10 tl lik benzin oluyor mu içinde ona göre bir deneme yapıcamda yolda kalmayalım sonra![]()
estafurullah ..
valla dostum ben almadan önce hep düşünüyordum alırsam ilk yapacağım iş egzoz değiştirmek olurdu diye çok şükür ki aldığımda üzerinde takılıydı orijinal görüntüsünü pek beğenmiyorum sende ister tiger ister farklı bir marka al eminimki hoşuna gider çünkü alınca insan doğası gereği beğeniyorses kayıdı yaparak yardımcı olmak isterdim ama çok yanıltıcı olur ses kayıdına bakarak sakın seçim yapma
benzin konusuna gelince UĞUR arkadaşımızın dediğine kulak ver ben deneme yapmadım ve her ihtimale karşı yanına 1.5 lt 'lik şişe yedek yakıt al derim ne olur ne olmaz![]()