Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Selamün Aleyküm arkadaşlar size sormak sitedigim bir soru var yada başınıza geldimi öğrenmek istiyorum.
bende 2012 model siyah bir 125r var bunun ön diskinden ses geliyor balataları anes motordan aldıgımız yeni disklerle değiştirdik ama ses kesilmedi ve 2-3 tamirciye gösterdikden sonra kesinlikle diskinde sorun oldugu kanaatine vardım. Peki sizce sorun nerde diskte mi yoksa başka bir yerde mi? ha bu arada ön freni her sıktıgımda ses kesiliyor sadece hareket halindeyken ses çıkıyor. ewet beyler engin tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum cvplarınızı bekliyorum.........
sıfır alınan araçlarda belli bir km kadar balatalarda mum maddesi veya onun gibi bişey oluyor bu zamanla eriyor bundan kaynaklı olabilir
2.bi sebep balatalara kaçan toz pislik ses çıkarır benim arka diskdende geliyordu zamanla geçti balata spreyi sık bakalım
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:04 ----------
bu motor günlük 8km gidiş 8km geliş için yorucu olur mu touring motorlarının rahatlığını aramıyorum tabi ki ama genl olarak 125 cbr rahat mıdır
ben günlük 20 km yol yapıyorum yorulmuyorum yanlız uzun süre binmezsen sırt bölgelerinde ufak bi ağrı hissede bilirsin bunun dışında tabi çoğu arkadaşımız cbr a tam olarak oturmayı bilmez depo bacaklarınız arasında sıkılmalı ve topuklarınızı iycene yapıştırırsanız saatlerce yolculuk yaparsınız