Hoşgeldin kardeşimayko' Alıntı:yeni üye oldum .herkeze slm
groovy' Alıntı:selam arkadaşlar...bende dün cbr 125 r repsol alıp aranıza katıldım![]()
yeni bir cbr cı olarak tavsiyelerinizi bekliyorum...ilk motorum o yüzden oldukça cahilim![]()
ZZR1400KawaSaKi' Alıntı:CBR 125 R ciler Biraz sanki haddinden fazLa Motorlarını öVüyorlar gibi geldi bana
övülmeyecek makina değil dadeğil![]()
ZZR1400KawaSaKi' Alıntı:KAWASAKI ZXR 400 pembe panterim
![]()
CBR125RCI' Alıntı:.bizim buralardada sıkı tutmaya başladı police ler.bu trafik polislerini seven varmı aranızda.belki bu mesajıma tepki verenler olur ama.napayım ya onlarda polis olmasın :cherry: :rendeer:
ZZR1400KawaSaKi' Alıntı::rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :cat:
trexsis' Alıntı:Adamlarla Ama Yakaladilarmi Valla Tanimamazliktan Gelİyolar Bende Ona Kiziyorum Ya Ayidan Post Polİsten Dost Olmzmis Derler Ya Onun Hesabi Kİmse Kizmasin
gurolcbr125' Alıntı:trafik cezaları cezayı yiyen kişinin imzası olmadan gecersiz sayılıyormuş
benin duydugum bu
otorlarla:queen:Carlitoturco' Alıntı:Arkadaşlar bu motoru yağmurlu havalarda kullanmak ne kadar sağlıklı? Herhangi bir sorun yaratıyor mu? Lastik perfonmansı nasıl? Bide merak ediyorum insanın üstüne çamur, yağmur suyu vs. sıçrıyor mu? Hiç yağmurda motor kullanmadım![]()
Carlitoturco' Alıntı:Arkadaşlar bu motoru yağmurlu havalarda kullanmak ne kadar sağlıklı? Herhangi bir sorun yaratıyor mu? Lastik perfonmansı nasıl? Bide merak ediyorum insanın üstüne çamur, yağmur suyu vs. sıçrıyor mu? Hiç yağmurda motor kullanmadım![]()
Abi bu ybr filan değil bea honda cg 125 bu, ben mi yanılıyorum:silent:H@S@N' Alıntı:
Arkadaşım sinirle söylüyorsun sen konuşmalarını bu belli.Kızmana gerek yok.Hem polis memuru sana neden ehliyetin varda başka bir şey yüzünden ceza yazsın ki ! ya hız sınırı ya şikayet (ispatlanması gerekir) yada muayne gibi belli prosüdürlerden ceza yazılır.Sonuçta cezanın ispatı gerekir anlıyacağın.CBR125RCI' Alıntı:ehliyetimiz olsada yine kıl birine denk geldimi başka şeyden yazar,herşeyin tam olsa dahi o kıl polis gözünün üstünde neden kaşın var der yazar,bu bir örnekti
benim sitemim sana değil devlete,
1. Reklam yapmak yokrizeli cbrci' Alıntı:www.sevgidunyasi.forumlari.net herkesi siteme beklerim çok güzell forumlar varr...
:cat: :cat:SAKAL' Alıntı:Reklam yapmak yok