Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

:queen: :queen: vay hasan vay sen var ya sen,arkadaşlar diyorki zzr ye kendinle birlikte resmini koy bakalım,zzr sadece seninde gösterdiğin gibi http://tekoop.rinkes.nl/files/kawasaki.jpg bu adresten alıp yapıştırmış :queen: :queen: vay zzr ci vayyyyy bizi kandıracağınımı sandın,hehehe bizde inandık demi arkadaşlar helal sana zzr :queen: :queen:

Motosikleti
YAMAHA FZ6 N
ZZR1400KawaSaKi' Alıntı:
H@S@N o sitenin sahibi Kim ? REsMİ oraya yapıştıran benim

Demek yabancı sitelere takılıyosun haa güzel keşke bizimde o kadar yabancı dilimiz olsada böyle sitelere foto yollasak:cherry: :cherry:

tebrikler hasan arkadasım zzr1400 un yalanınn ortaya cıkardın helal sana:cat:

madem sen ekledin siteye zzr1400 ustunde cekili bi fotonuda eklede onuda gorelim nasılolsa sitenin adresi var artık bizde:mrgreen:

Son düzenleme:
Motosikleti
YAMAHA FZ6 N
trexsis' Alıntı:
tebrikler hasan arkadasım zzr1400 un yalanınn ortaya cıkardın helal sana:cat:

Saol ama gerçekten bazen onun adına üzülüyorum motoru olmayan insanlarda bizim sevdiğimiz arkadaşlarımız olabilir illaki karizmatik bir motosikleti olması gerekmiyo bu arada sende ceza yemişsin geçmiş olsun aynı kaderi paylaşıyoruz bende temmuzdaki sınava gireceğim inşallah kazanırız kim önce ehliyeti alacak bakalım :rendeer:

saol hasan kardesim neyzıkki bu cezalar yuzunden motorumuzla kıyıda kosede gezer olduk daha yeni aldım ama artık gece binebiliyorum ondada nekadar rahat kullanabildigimi yada nekadar zevkini alabildigimi sen dusun artık.alıcaz insallah ehliyetlerimizi ve gunyuzune cıkıcaz VAMPİR GİBİ OLDUM VALLAHA:cherry:

ya aslında bu ehliyet falan saçma birşey yani.sanki cbr125 i ehliyet kullanacak bende temmuz da sınava giriyorum bugün dosya alıp götürdüm kursa.bizim buralardada sıkı tutmaya başladı police ler.bu trafik polislerini seven varmı aranızda.belki bu mesajıma tepki verenler olur ama.napayım ya onlarda polis olmasın :cherry: :rendeer:

ZZR

CBR125RCI' Alıntı:
ya aslında bu ehliyet falan saçma birşey yani.sanki cbr125 i ehliyet kullanacak bende temmuz da sınava giriyorum bugün dosya alıp götürdüm kursa.bizim buralardada sıkı tutmaya başladı police ler.bu trafik polislerini seven varmı aranızda.belki bu mesajıma tepki verenler olur ama.napayım ya onlarda polis olmasın :cherry: :rendeer:
:rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ya hem sen neden cbr 125 çilere takılıyorsunki biz senin yanında kimizki demi sana göre gitte zzr1400 ü olan arkadaşlarınla takıl tabi onların motorla ilgili bilgileri var seninde anca zzr1400 ü hayal etmenle ilgili bilgilerin var demi
sen bize bulaşma bizde sana ok mi dostum formdada muhabbet etmek istiyorsan insan gibi seviyeli et muhabbetini kimse kimseyi motoruyla malıyla parasıyla aşşalıyamaz bunu bilmiş ol.........

Yok Abİcİm Yok İstedİgİn Kadar Tanidigin Trafİkcİ Olsun Ele Ense Ol İstersen Adamlarla Ama Yakaladilarmi Valla Tanimamazliktan Gelİyolar Bende Ona Kiziyorum Ya Ayidan Post Polİsten Dost Olmzmis Derler Ya Onun Hesabi Kİmse Kizmasin

ZZR

trexsis' Alıntı:
Yok Abİcİm Yok İstedİgİn Kadar Tanidigin Trafİkcİ Olsun Ele Ense Ol İstersen Adamlarla Ama Yakaladilarmi Valla Tanimamazliktan Gelİyolar Bende Ona Kiziyorum Ya Ayidan Post Polİsten Dost Olmzmis Derler Ya Onun Hesabi Kİmse Kizmasin
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :cat: :cat:

Tamam Belkİ Onlar Gorevİnİ Yapiyo Ama Bukadarida İnsafsizlik Yanİ Dusunsene Motorumu Yenİ Almisim Zaten 250ytl Taksİdİ Var Bİde 600 Ytl Ceza Oduyosun Parayi Kolay Kazanamiyosunkİ 600 Az Para Degİl Nerden Bulcanda Oduycen 600 Cezayi 4 Bolup 150 Taksİtle Oduycem Ama Taksİdİm Oldu 400 Mİlyon Yaziiiiikkkkkkkkkk İnsaf Yanİ İnsaf En Azindan İlk Kez Olduysa Bİ Uyari Verİlebİlİr Yanİ Bİz Serserİlİk Yaparken Yada Dİger İnsanlarin Hayatlarini Tehlİkeye Atarak Motor Kullanirken Yakalanmiyozkİ Mahalleden Caddeye Cikip Tekrar Mahalleye Donecekkken Ensemİze Bİnİyolar Yazik Yanİ Gercekten Ama Bİ Ehlİyetsİz Son Model Bİ Mercedeslİ Arkadasimizi Yakaladiklari Zaman Acaba Naparlar Onu Cok Merak Edİyorum Ayni İŞlemİ Uygularlarmi Yoksa Uygulayabİlİrlermİ

ya ruhsatınnın arasına para sıkıstır ceza fılan kesmez aslında ama seeflılerıde var ser.sızlerıde... sımdı carsıya gıdecem ıcımde kotu bır hıs var yaklanacam dıye

arkadaşlar sizde benim gibi yapın geçen kadıköyden pendiğe doğru geliyorum tam bostancı sapakta vıııyyyyyyy diye bir ses 34 ..... kenara çek kenara cek diye bir ses bizde 2 motoruz arkadaşa dedim uzayalım bastık ve kaçtık nasıl olsa plakaya ceza yazamıyorlar daha ama durmuş olsaydım şimdi 600ytl ödeyecektim
en akıllısı kaçmak ama daha sonra geldim ve ehliyete yazıldım kısmetse agustosta elimde olur.

bende kacmıstım hemde aynı sekılde bana palakamı soyledı dur dıye anons yaptı bıde garıp bır ses cıkardı..bende gazı kokledım sonra ara sokaklara daldım ızımı kaybettırdım... ceza fılanda kesılmedı..

hakkaten ben cezam olup olmadıgını nasıl öğrenecem:silent:

Son düzenleme:
bir ara hani herkeze saçma sapan cezalar gönderilmişti daha sonra öyle bir kanun çıktı mesela adamın plakası 34 ama arabası ankarada trafikten adama ceza geliyor işte falanca tarihte istanbulda kırmızı ışık cezası diye adamda öyle olunca mahkemeye başvuruyor ben hayatımda istanbula arabamla girmedim diyor ve daha sonra adama yazılan cezanın asılsız olduğu anlaşılıyor bunun üzerine trafik cezaları cezayı yiyen kişinin imzası olmadan gecersiz sayılıyormuş
benin duydugum bu

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar