Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

evet aynalar çok estetik durmuyo haklısınız ama geri görüş açıları mükemmel önce güvenlik sonra estetik:cat:

abi be bu bizim cantlarıda turuncuya boyatsak böyle güzel dururmu :queen: geçen bir bayan arkadaş yapıcaktı acaba yaptıysa resmini koyabilirmi:queen:

praetorian' Alıntı:
ben sadece farları degıstırıcem cunku halojen lamba daha gusel duruo daha ıyı aydınlatıo..yıne honda muh. nıe dusunmemıs koymamıs dersenız kı eger emınım malıyetten koymamıslardır:)dedıgım gıbı dıger performans modıfıyelerıne daha cok var..

Halojen lamba taktırırken watt ajına dikkat etmenizi öneririm...Fazla watt bayağı güç yiyecektir..Yada sigorta falan attırabilir...Aynı güç aralığında olması en iyisi...

Aynlar konusun da orjinali en iyisi olmakle beraber.Eğer bağlantısı daha yukarı yapılıp,aynanın durduğu ve gösterdiği seviye aynı kalacak sekilde kalirsa herhangi bir sorun yaşanmaz....Sinyallari değiştirmemenizi şiddetle öneririm...Geçen bir arkadaşın motoru durduğu yerde düştü...Ve sinyaller sayesinde grenajda milim çizik yok...Sadece sinyal çöktü...oda çıkar bir şekil...

Bu aletten fazla performans almaya kalkışmanız iyi hoş güzel...Ama fazla da yormayın hem cebinizi kendinizi...Sonucta 125 cc (ve 4 zamanlı) den alabileceğiniz fazla bir artı güç yok...Zaten gerek de yok.Çünkü alet dengesizleşebiliyor falan filan....
Orjinali oldukça kullanışlı ve 125 cc 4 zamanlı bire motor için yeterli...Ve en önemlisi dayanıklı ve kaliteli...Ufat tefek şeylerle ömrünüde kısaltmak yersiz olur bence...

boy

@themarmara
100 Km De 3 Litre Yakiyor.fazla Yakan Varsa Baktirsin.orjinalide Bu Zaten. Bi Depoyla 400 Km Yapiyor Benim Motor 3500 De.
3 litre ile 100 km gidiyorsa, depo 10 litre olduğuna göre bu alet bir depo ile 400 km nasıl gidiyor? Ben en fazla 300 km gidebildim.

boy' Alıntı:
@themarmara

3 litre ile 100 km gidiyorsa, depo 10 litre olduğuna göre bu alet bir depo ile 400 km nasıl gidiyor? Ben en fazla 300 km gidebildim.

abi haklısın kullanıma bağlı olarak 300 - 350 arası gidiyo 10 l bende denedim yalnız 95 oktanda yok 98 oktan kullanırsan benzini resmen su gibi içiyo 200 anca gidersin :queen:

Denizli İl Temsilcisi
H@S@N geçmiş olsun ehliyetsiz gezmekten ceza yemişsin
arasaydın beni ben ehliyetimle gelirdim

Motosikleti
YAMAHA FZ6 N
Saolun arkadaşlar sürücü kursuna evrakları vermenin son günüymüş bugün yetiştireyim diye motorla gittim öğrenci belgesi eksikti yolda yakalandım

şimdi ehliyeti iptal ettirdim a2 ehliyet almayacağım

gecmıs olsun furyasına bende katılıyım..gecmıs olsun hasan..jant sorusunu soran kısı..turuncu jant gordum ben yolda gıderken..sık olmustu ama konusamadım halıyle:)

Aynaları değiştirmek maliyetli ve zahmetli bir olay mı? Motorda delik felan açmak gerekiyor mu, (1000 rr dekine benzer bi ayna için soruyorm)

sanırım grenaja aldırmayı soruosun..onu bırılerı planlıodu forumda ama servıstekıler yeterınce saglam olmıcagını soylemıslerdı..

hasan arkadasım gecmıs olsun.. ama a2 den nıye vazgectıgını anlamadım..poliste hiç insaf yokmuydu ehlıyete gırecen adamlar ceza kesıyor.. ayıp ya

Motosikleti
YAMAHA FZ6 N
A2 ehliyet parasıyla cezyı ödeyeceğim o yüzden a2 ehliyeti iptal ettirdim

Hasan geçmiş olsun..Poliste de hiç mi insaf yoktu?? Yoksa söylemedin mi?Allah kimsenin başına vermesin.AMİN.. Bu arada tekrar geçmiş olsun!!!

hasancım çok çok geçmiş olsun çok üzüldüm inan kahrımdan ölüyorum şimdi :pr: :pr: :pr: hiç motorcu arkadaşın yokmu bu koskoca denizlide bide denizli mt diye bi il gurubu vardı diye hatırlıyorum bir insan arkadaşına bukadarmı sahip çıkmazki adamın motorunu bağlayıp götürüyorlar....:pr: :pr: :pr: senin arkanda olmayan bütün arkadaşlarını kınıyorum ehliyetsiz yakalanmak ki kursa evrak götürürken yakalanmak bence çok büyükbir şassızlık neyse kardeşim çok çok geçmiş olsun sıkma canını
sen ehliyeti almazsan daha çok bela olucak başına bu polisler o yüzden bir an önce almaya bak ehliyeti bide beni durumdan haberdar et

canım kardeşim geçmiş olsun,inanki çok üzüldüm diyecek söz bulamıyorum ALLAH kimsenin başına vermesin canın sağolsun..

arkadasım ama ehlıyetı almazsan yıne yaklarlar..ne yap ne et gır sınava

bir daha yaklanacagını dusunmek bıle ıstemıyoyrum

Son düzenleme:
kanka gecmıs olsun ya bosver takma ama sen ehlıyet almaktanda vaz gecme bence cezayı taksıtlendır 12 aya azar azar ode takma okadar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar