Honda CBR 125 R aldım günden bri herkez çok sevdi bi ben kendi motorumu sevemedim

tmm hoş güzel sexy. ama fıtı fıtı yetmiorrr. burdan tavsiye başlangıc motoru alacaksanız eğer bilginiz varsa daha önce ordan burdan sürmüşseniz 125 cc tavsiyem 250 cc ile başlamanız. 250 cc die 125 cc nin 2 katı hız adrenalin yaratmıor aksine daha güzel daha zevkli daha sesli. Kawasaki Ninja 250 R alın derim. illa honda dan vazgçmem dersenizde honda 250 r da olabilir. yalnız başlangıc ve 250 cc ile japondan şaşmayın

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:05 ----------
motorun hiç bi zaman ön fren hidroliği bitmez. sadece frende sorun varsa yani kaza yapmışındır bi yerinden kaçırır. hortum patlamıştır kaçırır. aksi bi durum yoksa hele 2 bindeyse. elleme yağını. çünkü hidroliğin yarısı yağ ise yarısı havadır sen pompaladıkca havayı yağı iter padler sııkışır fren yapar. üstüne yağ doldurma frenin çok sert olur bu sefer tutmaz.
İlla kafana takıldıysa en yakın motorsiklet tamircisine git bi danış. tamirci derken. motosikletini aldın yere yada bayiyie götür.