Pain eylül de piyasa nasıl olurbugünlerde insan satmak istemiyor
![]()
Eylül de alıcı sayısı yavaştan düşmeye başlar,havalar ne kadar kötü,fiyatlar o kadar düşük
Pain eylül de piyasa nasıl olurbugünlerde insan satmak istemiyor
![]()
slm arkadaşlar yakın zamanda motosiklet almayı düşünüyorum.bu benim ilk motorum olacak inşallah. yaptığım araştırmalara göre bana göre en uygun başlangıç motoru cbr125r olacak sanırım. yine de size danışmak istedim?
valla bende ki ses tamamen kesildi ama depo kaldırma işlemini yapmadım.hatta hiç bir şey yapmadım ama kesildi.enjeksiyon sesini kesmek için teşebüste bulunan oldu mu? olduysa sonuç nedir?
biz burda 4 tane motorun kestik.
ilkten bir tesadüf olarak bulmamız depoyu kaldırarak oldu. işin aslı benzin otamatiğinin boşta benzinsiz olarak çalışması gerekli imiş. bir motorda benzini hortum ile çektik depoyu kaldırmadan kontağı açtık bibbbbbbbbbbbb sesi yerine dızzzzzzzzzıt sesi geldimi olay bitmiştir.
ilkten bir tesadüf olarak bulmamız depoyu kaldırarak oldu. işin aslı benzin otamatiğinin boşta benzinsiz olarak çalışması gerekli imiş. bir motorda benzini hortum ile çektik depoyu kaldırmadan kontağı açtık bibbbbbbbbbbbb sesi yerine dızzzzzzzzzıt sesi geldimi olay bitmiştir.
Arkadaşlar Cbr125 2011 tricolour orjinal sol grenaj ne kadardır acaba?
Tricolor'ınki biraz daha pahalı. CBR250 için sol büyük grenaj 88,72 TL, altındaki küçük grenaj 31,36 TL'ydi. Ekspertiz emaili duruyor da ordan yazıyorum, yoksa virgülden sonra iki basamak aklımda kalmaz.
s.a ben size 2-3 şey soracam.
- yağı 10 30 ipone ester bazlı sentetik yağ doldurdum. ? 10 40 oranla çok fark etmedi galiba sadece biraz daha bağırıo gibi geldi.
- motorun ön kafasında cızz die ses geliodu bi türlü gidettiremedim süngerleri fln duruor ama yinede :S 10 11 bin devirde acayip ses gelior.
- enjeksiyon sesinide dediniz gibi benzini boşaltamadım depoyu söküp ters çevirdim. bastım dııı yerine başka dzz sesi geldi taktım bastım yine o ince ses gelio..
-acaba o enjeksiyon sesi nasıl kesilir _?.
- ben arada 2-3 vitesde tam basıp boşa alıp devir kestiriyorum çok yapmasamda zararlı am yinede ? bişey olmazdır demi
serviste ön yan grenajların iç palstik kısmını söküyordu depoyu kaldırmak için. Öyle kalmış aklımda