Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Pain eylül de piyasa nasıl olur :) bugünlerde insan satmak istemiyor :D

Eylül de alıcı sayısı yavaştan düşmeye başlar,havalar ne kadar kötü,fiyatlar o kadar düşük:D Ben motorumu piyasanın çok altında şubatta almıştım:D Özellikle yaz başı ve ortalarına doğru alıcılar heyecanlı yaz bitmeden motosiklete başlama derdindeler,satması kolay olur.Senin motor hem güzel hem başlangıç motoru,o yüzden yazbaşında ve ortasında çok güzel fiyatlara satılır.

slm arkadaşlar yakın zamanda motosiklet almayı düşünüyorum.bu benim ilk motorum olacak inşallah. yaptığım araştırmalara göre bana göre en uygun başlangıç motoru cbr125r olacak sanırım. yine de size danışmak istedim?

marmarıstekı kırmızı-mavı-beyaz burdan mı? :)

543220327sekiz.bunu okursan benı ara takılalım hehe :)

enjeksiyon sesini kesmek için teşebüste bulunan oldu mu? olduysa sonuç nedir?
biz burda 4 tane motorun kestik.

enjeksiyon sesini kesmek için teşebüste bulunan oldu mu? olduysa sonuç nedir?
biz burda 4 tane motorun kestik.
valla bende ki ses tamamen kesildi ama depo kaldırma işlemini yapmadım.hatta hiç bir şey yapmadım ama kesildi.

zippo's senin manetler rizoma mı redline mı?birde tank pad setinin linkini verebilirmisin.

ilkten bir tesadüf olarak bulmamız depoyu kaldırarak oldu. işin aslı benzin otamatiğinin boşta benzinsiz olarak çalışması gerekli imiş. bir motorda benzini hortum ile çektik depoyu kaldırmadan kontağı açtık bibbbbbbbbbbbb sesi yerine dızzzzzzzzzıt sesi geldimi olay bitmiştir.

ilkten bir tesadüf olarak bulmamız depoyu kaldırarak oldu. işin aslı benzin otamatiğinin boşta benzinsiz olarak çalışması gerekli imiş. bir motorda benzini hortum ile çektik depoyu kaldırmadan kontağı açtık bibbbbbbbbbbbb sesi yerine dızzzzzzzzzıt sesi geldimi olay bitmiştir.

Benim bildiğin çözümü özelden söylüyordun:D

gece gece biraz resim çektim çantayla.çanta gerçekten çok kullanışlı ama tam kavramadı hafif yanlarda boşluk kalıyor,fazla belli değil.telefonun kamerasıyla anca bu kalitede resim çekebildim.
si_5938298_x414djcj5g_lr.jpg

si_5938319_9q62hlovdf_lr.jpg

si_5938344_eqjl32szww_lr.jpg

bu da flaşlı çekimde çantanın reflektörleri
si_5938364_rd2rw9orzf_lr.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi 29-07-2012 - 00:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 28-07-2012 23:29 ----------

si_5939488_nuua2zrvf4_lr.jpg

:) ben motoru aldım 3 -4 gün oldu yağını 10 30 ipone yağ koydum. 3bin km oldu die. bide genel temizlik . zincir flnbakımını yaptım. bakımda hava filtresini temizlemek için depoyu kaldırdıım sonra. motordan ince bi ses gelmeye başladı delirecektim kafayı yedim. herkezi arıom bazılrı var bazıları yok dio. forumlara baktım. sizi gördüm. inş bugün denicem dedinizi. benzini boşaltıp çalıştırıcam. bakalım kesecek mi. ybr 125 esd hiç böyle bişe y yktu. mini vuki karbüratörmü ne o sadece başta ışık yakıp sonra kapatıp ses fln yoktu.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Tricolor'ınki biraz daha pahalı. CBR250 için sol büyük grenaj 88,72 TL, altındaki küçük grenaj 31,36 TL'ydi. Ekspertiz emaili duruyor da ordan yazıyorum :p, yoksa virgülden sonra iki basamak aklımda kalmaz.

Bi bi konu okumutum ama cbr125 parçaları çok pahalı diye ama orada geçen konuşmalar eski kasa içindi yeni kasalar içinde bu durum aynı mı bi sinyal 150, depo 800 tl falan.

Tricolor'ınki biraz daha pahalı. CBR250 için sol büyük grenaj 88,72 TL, altındaki küçük grenaj 31,36 TL'ydi. Ekspertiz emaili duruyor da ordan yazıyorum :p, yoksa virgülden sonra iki basamak aklımda kalmaz.

Doğrudur,snake cbr isimli arkadaşta fatura göstermişti 54 yi,hatta sizin başlıkta fotoğrafı vardı.O siyahtı,belki renge göre farkediyordur:D

Slm beyler son kasa cbrlarda depoyu kaldırmak için deponun önündeki küçük karenajı mı çıkarmamız gerekiyor ilk olarak?
Ben o karenajı çıkaramadım yerinden

öi mdemksama hiç grenaj sökmeye gerek olduğunu düşünmüyorum.koltuğu söktükten sonra orda 1 vida tutuyordur diye düşünüyorum.gerçi böyle tersten kalkmış olur,bilemedim..

serviste ön yan grenajların iç palstik kısmını söküyordu depoyu kaldırmak için. Öyle kalmış aklımda

s.a ben size 2-3 şey soracam.
- yağı 10 30 ipone ester bazlı sentetik yağ doldurdum. ? 10 40 oranla çok fark etmedi galiba sadece biraz daha bağırıo gibi geldi.
- motorun ön kafasında cızz die ses geliodu bi türlü gidettiremedim süngerleri fln duruor ama yinede :S 10 11 bin devirde acayip ses gelior.
- enjeksiyon sesinide dediniz gibi benzini boşaltamadım depoyu söküp ters çevirdim. bastım dııı yerine başka dzz sesi geldi taktım bastım yine o ince ses gelio..
-acaba o enjeksiyon sesi nasıl kesilir _?.

- ben arada 2-3 vitesde tam basıp boşa alıp devir kestiriyorum çok yapmasamda zararlı am yinede ? bişey olmazdır demi

s.a ben size 2-3 şey soracam.
- yağı 10 30 ipone ester bazlı sentetik yağ doldurdum. ? 10 40 oranla çok fark etmedi galiba sadece biraz daha bağırıo gibi geldi.
- motorun ön kafasında cızz die ses geliodu bi türlü gidettiremedim süngerleri fln duruor ama yinede :S 10 11 bin devirde acayip ses gelior.
- enjeksiyon sesinide dediniz gibi benzini boşaltamadım depoyu söküp ters çevirdim. bastım dııı yerine başka dzz sesi geldi taktım bastım yine o ince ses gelio..
-acaba o enjeksiyon sesi nasıl kesilir _?.

- ben arada 2-3 vitesde tam basıp boşa alıp devir kestiriyorum çok yapmasamda zararlı am yinede ? bişey olmazdır demi

Yağınızı servis koymuyormu? Ön cam sesini bizde gideremedik,oturup uğraşmak lazım,kafa grenajı söküp heryeri doldurmak gerek,kaskla sürüyoruz,hatta ben müzik dinliyorum,ses sıkınıtısı kalmıyor.Tek silindir motor,titrerde,her yeri zangırdada.Enjeksiyon sesini servis gideremedi ve sorun olmaz dedi,ninjalardada olan bir durum.Benzinsiz çalıştırma, susuz çalıştırma 2.viteste yokuş aşağı geri gitme gibi şeyler deneyerek kusursuz motorda,sorun çıkarmaya niyetim yok.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:32 ----------

serviste ön yan grenajların iç palstik kısmını söküyordu depoyu kaldırmak için. Öyle kalmış aklımda

Hocam yan grenajlarla alakası yok,dediği gibi o öndeki plastik kısmı birşekilde çıkarıp yapıyorlar.Sele tarafındanda açılmıyor:D Bence uğraşmayın böyle şeylerle.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar