Ben doğu batı motodan aldım bakımlarını o zaman direkt GKN de mi yaptırsam ? servisi hakkında bilginiz var mı ?
500 km olmak üzereyim zincir yağlama zamanı geldi servis kaç para ister sizce ? ben hiç uğraşmasam ilkinde en azından : )
Dostum bir kutu zincir yağı alıp kendin yağlayacaksın,çok kolay.2 senen dolana kadar servisten başkasına gitme,garanti önemli.Zippo's zaten egzos vb. şeylerden garanti dışıydı.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:31 ----------
garanti olayının pek mantığı yok zaten ne sorun çıksa kullanıcı hatası diyecekler.adana da güvenilir bi usta bulsam bende garantiden çekerim motoru ama adam akıllı usta yok veya ben bilmiyorum.ekrem senin başına gelen bütün olayları ben adana servisinde de yaşıyorum.iyi yapmışsın salla garantiyi servisi.
Kardeşim yanlış düşünüyorsun.Kullanıcı hatası denilebilecek şeyleri bile garanti kapsamına alıyorlar ve sıkıntı çıkarmıyorlar.Benim yakıt pompam ve amörtisör keçem değişti garantida ayrıca ufak tefek şeylerdede yardımcı oldular.Bende Gökhana senden başka yere gitmem demiştim,o da hayır garantin bitene kadar servise git demişti.En son patlayan amörtisör keçen 20-30 tl bişi ama ön tarafın komple sökülmesi gerekiyor değişmesi için.En az 2 saat işçiliği vardı ve 5 kuruş ödemeden garanti kapsamında yaptılar.Gökhan uğraştığımıza değmez,götür yaptır dedi.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:35 ----------
bizim motorlar kaça satılıyor ? eylülde satma ihtimalim var. 5bin km olmak üzere. o zamana 6 7bin km de olabilir. bi de ekstrası yok
Satacağın kesin ise erkenden sat,çünkü kışa doğru piyasa ölüyor.Ben motor almak için o zamanları bekliyorum

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:37 ----------
balataların bitip bitmediğini nereden anlıyorsunuz kaç kmdesiniz ? benim motor 1800 km de arka da fren hidroliği değilde galiba radyatör suyu minimuma yaklaştı ne yapmalıyım ?
Balataları yazarak anlatması zor,aslında çok kolay birşey.Motorunu 1000 km bakımına soktuysan hidroliklerin,radyatör suyunun eksilmesi normal değil.Tahminim kafaya taktığın için öyle geliyordur.Radyatör suyu zaten 1 sene dokunmasan bile zararı olmaz.Ne eksilir ne yıpranır.