engin dediğin motor benim ev arkadaşın gtr ı ama senin motorun fiyatı çok yüksek geliyor.daha az ekstra sı olan ama senin motor kadar temiz bir cbr arıyoruz.neyse arkadaşlar hiç zincir dişli değişimi yapan var mı?bu zincir sesi yüzünden komple değiştiresim geliyor.fiyatları da bilmiyorum herhalde 150-200 arası tutar.
Valla fikri olan varsa söylesin ben direk değiştiricem zinciri.Mobil de çok iyi bi yağ Pain.Belki de castrol den daha iyi
Benim 6000 bakımı yağ değişimi,zincir temizleme yağlama+işçilik 33 tutmuştu.Niye bu kadar fazla anlamadım ben ? Gerçi fazla değil normalde benden niye az aldılar.
Ama sağolsun bugün bir güngör motor klasiği daha yaşadım.ipone zincir temizleme yağı istedim,yağlama vermişler.Israrla sordum bu temizleme mi diye,evet diyoBoşuna servise gidip aldım dicektim ki eve geldiğimde zincir yağının da bittiğini farkettim
Temizleyici olarakta motul aldım.
Bide işin garibi öğlen kızıltoprak anes'e gittim zincir temizleme yağı almak için.3 tane marka çıkardı biri würth.Hepsi balata spreyi.Diyorum bunlar balata spreyi.Yok diyo temizlemede de kullanıyoruz biz servisimizde bi sorun olmuyo.İyi akşamlar diyip çıktım.
İstoç özen motor da zincir temizlemek için balata spreyi öneriyor. Transalp inide bunla temizlediğini söyledi bende almıştım ama kullanmak nasip olmadı. Tüpün sıkma kapagı kanalizasyon mazgalından içeri düştü ilk çıkardığımda şimdi öyle duruyor. Mozot aldım yarım litre su şişesine onla temizliyorum
şilte at arkaya tatlıı. Biri bineceği zaman yani.
S.a arkadaslar size bi sorum olucak Eski kasa cbr lara ailemle binicem genelde işte bi yere fln giderken cok sık deyilde işte 7 hünde 2-3 defa oda cok acil oldugunda Arka koltuk benim canımı sıkıyor Yan oturma yapılırmı motorda yüksek ya biraz öteki motorlar gibi deyil bu modelde var akılmda fakat koltuk sorunundan eledim yani
Yan oturma diye bişey motosiklet literatüründe yok. Ani freni var çukuru var... Yan oturacak kişi mümkünse binmesin kardeşim işin dogrusu sağlıklısı bu...
Tam anlasılmadı Mesela annem teyzem anneannem babaannem Vs Nasıl binsinler o RR tipi motora anlasıldımı yani cok uzun mesefa deyil gidicek yerim en fazla 3 km fln tek basıma yollar benim zati
motosikletimin zincirini yağlamak için altına sehpa aradığım şu günlerde, motomax dan 100 liraya motosikletimi kaldırmak için aparat almış bulunmaktayım :mrgreen:
honda da satışdaki arkadaşlar bulamassın dedi, teknik servisdeki elemanlar özel yaptırman lazım dedi ama herşeyi göze alıp bu meredi aldım.büyük küçük tüm motorlara olması için üzerinde kendi aparatı da mevcut.
artık zincir yağlamak işkence değiiiill :flower:
motosikletimin zincirini yağlamak için altına sehpa aradığım şu günlerde, motomax dan 100 liraya motosikletimi kaldırmak için aparat almış bulunmaktayım :mrgreen:
honda da satışdaki arkadaşlar bulamassın dedi, teknik servisdeki elemanlar özel yaptırman lazım dedi ama herşeyi göze alıp bu meredi aldım.büyük küçük tüm motorlara olması için üzerinde kendi aparatı da mevcut.
artık zincir yağlamak işkence değiiiill :flower: