Tek kişi için idealdir dimi? Boyum 1.72 kilom 75 .. Bana uyar herhalde boyumda kısa olduğu için motor altımda sırıtmaz gibime geliyor.
servise gidince 250lik amortisoru takilip takilamayacagini soracagim
Takilirsa onda ayarlama yapabiliriz
servise gidince 250lik amortisoru takilip takilamayacagini soracagim
Takilirsa onda ayarlama yapabiliriz
olmadi simdi bu
amortisor patlar diye diken uzerindeyim
bilgi için sağolasın dostumiçim biraz rahatladı benim max yüküm iki kişi 130-140
bu arada 1 saatlik yola giderken direksiyon çok titriyor
sizde de böyle mi ? lastik basıncım 25
elim uyuşuyor, ayaklarımda peglerde hissediyorum titreşimleri
Teşekkür ederim..cruiser dan sonra o rahatlığı hiç bir tarzda bulamazsın.motor sana çok güçsüz gelecek.2 kişi bineceksin motorun çekişi düşecek,bence memnun kalmayacaksın gibi geliyor,ama umarım yanılırım.
Teşekkürlerhttp://www.motosiklet.net/forum/puf-noktalari/8932-kullanilmis-motosiklet-almanin-ipuclari-2-a.html Buradan bak kardeş başka birşey varsa yardımcı olabilirim![]()
Kardeş güç olarak 250 lik raptordan biraz daha zayıf gelir özelliklede alt devirlerde ve bahsettigin gibi 150 kg yükle.
Ve cbr her koşulda 120 yapmaz. Çok růzgar olur 105-110 da kalır ama rüzgar olmaz 140-145 bile görür. Oturuş pozisyonu ise ilk başlarda yorabilir fakat daha sonra alışırsın. Bende 1.5 saat hiç durmadan gittim hiç yorulmamıştım fakat forumdan yoruldugunu yazanlar olmuştu. Sanırım doğru oturuş pozisyonu ile alakalı.
Ben egik oturmayı özellikle 90 km hızdan sonra daha çok seviyorum. Çünkü rüzgarın geri itici kuvvetine karşı hiç güç harcamadan direnebiliyorsunuz.