Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

tamamen aynı durumdayız ılk motorum olcak benımde ama bu motor ıcın bence son fıyatson 250 tl zam gelse dırek kalsın dıyecem 9 cıvarın 1 2 yasında nınja alınıyor sadece motordan anlamadıgım ıcın sıfır almak ıstıyorum ama 1000 cıvarında bulurum elbet bastan bıraz zorluk cekerım ama 250cc cıft sılındır motorum olur:)
Ben 250 cc kullancak kadar güvenmiyorum kendime mağlum ninja ağır motor ayrıca yakıt konusundada baya fark var ikisi arasında mağlum öğrenciyiz :cherry:

Arkadaslar, ben gecen gun aldım motorumu , sıfır bekleyemedım 2.el bulup onu aldım. Dun dıkkatımı ceken bır sey farkettım (gercı cok'da kurcalamadım ama) ben acıl stop dugmesı goremedım , bır de farlar hep acık mı kalıyor , kapatmak ıcın bır secenek yok mu yanı :)

hayırlı olsun cgty
motorda maalesef stop ve selektör düğmeleri bulunmuyor.farlarında hep açık kalacak,farlara giden kabloya bir anahtar takıp açma kapa düğmesi olarak kullanabilirsin ama açık kalması daha güvenli.

tesekkurler :) farların acık kalması tabıkı daha guvenlı , ben sadece ," var da acaba ben mı bılmıyorum ? " Dıye dusunmustum. Ama acıl stop dugmesı olmaması gercekten kötüymüş

stoptan ziyade selektör tuşu olmaması sinir bozucu,ama böyle kabullendik artık:D
motorun 2011 model sanırım foto var mı?biraz bilgi verseydin hangi renk, kaç binde,ne kadara aldın?:D

Şimdi buradan fiyat söylemeyeyim de , motorum 2011 , 6500 de , 3 renk olanlardan , mavi-kırmızı-beyaz . Daha trafiğe çıkmadığım için sellektör yapma fırsatım olmadı ama , uzun kısa düğmelerinle baya oyalanacağım gibi geliyor şimdiden . Bu arada makul bi fiyata aldım , öyle 6 bin küsür liralar değil yani :)

keske fıyatı soleseydınız bende arastıroyrm sıfır gelmesı ws sıkıldım artık 5000 cıvarlarına bulursam alıcam

arkadaşlar motoruma almak istedigim aksesuarları bugün itibari ile tamamlamış bulunuyorum en son rizoma elcik geldi süper bişeymiş verdigim paraya deger yani.manetler,gidon topuzu,elcik,ampül,ve grenaj takozunuda taktırıp resimleri çeker buraya atarım bir bakarsınız.yarın yagmur yagmazsa servise gidip taktırcam.bu arada burda ki honda servisi çok iyi maşallah adamlar çok ilgili ve iyimser

stoptan ziyade selektör tuşu olmaması sinir bozucu,ama böyle kabullendik artık:D
motorun 2011 model sanırım foto var mı?biraz bilgi verseydin hangi renk, kaç binde,ne kadara aldın?:D

sellektör tuşu nasıl olmaz yahu? uzun kısa far düğmesinin hemen arkasında yokmu?

Taylanddaki sel felaketi elbette etkiledi ama kur degisimi de etkiledi, gecen sene basindan beri motor yok ama sel yilsonu oldu, ama turk lirasi, tayland bahti karsisinda gecen sene basinda deger kaybetmeye basladi ve yaklasik yuzde 20leri buldu, yani bu da motora direk zam olmasi anlamina gelecekti ama honda urunu tanitip, fiyati verip, motoru piyasaya sunamadan zam da yapamadi, o yuzden bekleme bekletme, az az zam ve sonra piyasaya surme amaclandi ama sel beklenmedi o da binince ek zam yemek durumunda kaldi, gene beklemeye aldilar, sadece cbr125 degil. cbr250, innova, pcx125te ayni oldu, hepsi de tayland uretimi, soyle ornek vereyim, sel oncesi burada pcx125 69.000baht iken sel nedeni ile hem piyasada yoktu hem de elinde olanlar 80.000den kapi acti, innova 125 ise 48000 iken 58000e, cbr250 100.000den 120,000e cikti, ama su an tekrar bollasti ve fiyatlar kismen eskiye donmeye basladi tam olmasa da, yani artik stok sorunu yok ama belki turkiyede bir iki kucuk zam gelebilir ama toplamda 250tlyi gecmez, mart sonu-nisan basi uretim son gaz devam edecek yeni modeller ile,fiyatlar az daha inerse ve kur oynamazsa belki bu yazi zamsiz cikarabilirler, millet bir senedir beklemekten bikti cunku

306270_10150622322616161_64219501160_9583906_1959962254_n.jpg

beyler hafta sonu bodrum a gittik :) fotoların devamı gelecek :))

Motorumun son hali böyle. O artık 700 Km'de.
6-7000 deviri geçmeden kullanmaya çalışıyorum halâ. Rodaj zor işmiş. :)

@ nedved: motorun hayırlı olsun kardeşim.kazasız belasız.inci gibi maşallah :)

@Ali face den de koymussun ama 1-2 resim var =) devamını bekliyoruz..

Temizle bi ara egzostun orayı :)

Ne zaman temizlesem, en fazla 1 gün sonra aynı hale geliyor o bölüm. :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:03 ----------

@ nedved: motorun hayırlı olsun kardeşim.kazasız belasız.inci gibi maşallah :)

Teşekkürler, sağol iyi dileklerin için. Allah kaza belâ vermesin hiç birimize.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Öncelikle arkadaşlar aranıza yeni katıldım Tanışma fırsatım olmadı ama kafamı kurcalıyan bir soru var ve bana birileri acil yardım etmeli !! Sorum şu :Geçen fuara gitdiğimde cbr 125 in yeni renklerini göremedim ama otoparkda siyah bir cbr gördüm baya inceledim falan hatta çaktırmadan üstünede oturdum :mrgreen: neyse baya hoşuma gittdi kendi kendime dedim yani 6.500 bu makine için bence az sonra bide 3 gün önce gümüş gri cbr 125 görünce aşık oldum bune dedim 600 gibi duruyo çok iri siyahtan soğudum resmen ama 2012 renklerinde gümüş gri olmayınca açıkcası bi tuhaf oldum stress yaptım :pale: şimdi gelelim sadete sizce yeni renkler den siyahmı daha güzel yoksa beyazmı yani hangisi daha iri,kalıplı ve gösterişli Nedved arkadaşın beyaz cbr ı baya iri geldi ama siz görenlerin birde fikirlerini dinlemek istiyorum açıkcası bu baharda motoru alıcam..Hayırlısı :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar