Sonunda motoruma bindim ve ara sokaklar sonrasında sahilyolunda toplam 25 km yol yaptım,inanılmaz zevkliydi.Gece 00.30 da çıktım dışarı,merak ettiğim herşeyi denedim.Honda cbr 125 te gerçekten çok güzel bir motormuş(benim diye söylemiyorum

).En çok sevdiğim şey ise motor freni oldu,özellikle yokuş aşağı giderken,kavşağa geldiğinde vites küçültüp,motorun bağırması ve aniden yavaşlaması nedense çok zevkli geldi

.Ama ben arabadada önümden çok aynalara bakan birisiyim,motorda aynalara bir türlü hakim olamadım,defalarca kez düzelttim fakat yinede istediğim gibi olmadı.Böyle oluncada şerit değiştirmek çok rahatsız edici oldu.Neyse ki arkadaşımı arkamdan arabayla takip ettirdim,onun güveni vardı tabi ama biran önce çözebilmem lazım bu olayı.Birde arabada dikiz aynasıyla olduğu gibi arkayı tamamen göremiyorum motorda bu beni gerçekten çok rahatsız etti.Fren yaparkaen arkamdakini görememek hiç güven vermiyor açıkçası.İlk sürüşümden bu kadari,gerçekten çok zevkliydi,tavsiyelerde bulunursanız sevinrim özellikle ayna ve arkamı görmekle ilgili