zippos kardeşim 1420. safada gözüme bişey takıldı sen karbon parçalar almışsın motoruna acaba benmi bilmiyorum bilemedim sormak istedim o karbon parçaları soküpte 10 15 tl ye kaplatabilirdin yada ben yanlış biliyorum beni bi aydınlatırsan sevinirim ayrıca egzostta karbon kaplatınca çok daha iyi görünüyor .. herkezin kendi zevki ama benim görüşüm bu ..zippos a dönersek dedim gibi o parçalr çok pahalı 120 180 lira arasında ben yanlış biliyo olabilirmde 10 15 tl verip te parcaları kaplatmak olmuyormu acaba?
demek istedigim zaten arada 2500 fark var ama bu farki veren motorun seklinden dolayi veriyor yoksa son hiz olarak belirttigin gibi ustunlugu olamaz, bir iki km ustunluk degil, arkadasin senin motorunu bilmese bile kendi motorunun limitini biliyor ki nerdeyse bir apache de yapiyor, hos goruntusu ve ortalamanin biraz uzerinde hiz icin ideal motor, ama su yonden uzulebilir tipki eski kasayi daha pahali alip yeni kasanin daha ucuza gelmesinin o an motor alanlari uzmesi gibi, ornegin burada eski kasa yeni kasa gecisi oldu, yeni kasa gelecegi biliniyordu ve 1000TL civari fiyat farki oldu
Cansız benim egzoz kaplama ama atma gibi bir problem olmadı.görüntü gayet hoş ama gerçek karbon sert bir malzeme yani kaplamayla çok farklı şeyler.canın sıkıldı mı sökersin.
kübada motordur hemde motosiklettir benim gördüğüm bütün kübalar 2 tekerlekliydi. lütfen çin malı motorlara ; ''o da motormu, motor denirse tabi'' gibi tabirlerde bulunmayalım iki teker olması yeterlidir unutlmayalım motorcular birbiriyle dosttur bu başka hiç bir araç kullanıcısı arasında oluşmayan bir bağdır yolda dahi motorcuların %90 ı birbirine selam verir, ama diğer araç kullanıcıları sellektör veya kornayı birbirlerine küfür etmek amacıyla kullanırlar![]()
işte bu yüzden kendi motorumuzdan kalitesiz motorları küçük görür şekilde konuşmamalıyız. bigünde ducati, ktm, mv agusta kullanan biri cbr ı küçük görürse düdük gibi kalırız epi topu 6000 tl lik giriş seviyesinde bir motor işte bizimkiler
kübada motordur hemde motosiklettir benim gördüğüm bütün kübalar 2 tekerlekliydi. lütfen çin malı motorlara ; ''o da motormu, motor denirse tabi'' gibi tabirlerde bulunmayalım iki teker olması yeterlidir unutlmayalım motorcular birbiriyle dosttur bu başka hiç bir araç kullanıcısı arasında oluşmayan bir bağdır yolda dahi motorcuların %90 ı birbirine selam verir, ama diğer araç kullanıcıları sellektör veya kornayı birbirlerine küfür etmek amacıyla kullanırlar![]()
işte bu yüzden kendi motorumuzdan kalitesiz motorları küçük görür şekilde konuşmamalıyız. bigünde ducati, ktm, mv agusta kullanan biri cbr ı küçük görürse düdük gibi kalırız epi topu 6000 tl lik giriş seviyesinde bir motor işte bizimkiler