herkesin motorunda bu problem varsa,dişlilerle alakalı bir durum olabilir.arka dişliyli ön dişli dengesinde biri daha aşağıda kalıyordur büyük ihtimal ön dişli,bu da ön dişlinin üstünde sürtmeye sebep oluyor olabilir mi?
arkadaşım yazdıklarımı iyi okumadını düşünüyorum :bestmt:ben bu forumu baştan sona kadar okudum dedimki sorumda nette doğru düzgün bi cevap bulamadım ve burada zippos yani ekrem 4 5 ay önce ehliyet aldı o biliyordur diye yazdım oda eminim cvp vericektir.. :cat: ve ben sizi bi sorunla suçlamadım.yazımı iyi okursan anlıyabilirsin ve verdiğin cvp için de teşekkür ederim......:rendeer:
zippos sen benden büyüksün.ben 96 kasım doğumluyum ve 16 yaşındayım daha 1 senem var yani
? ayrıca verdiğin bilgiler için teşekkür ederim..:rendeer:
---------- Post added at 09:07 ---------- Previous post was at 09:04 ----------
yanlış anlaşılmasın 1 senem var derken yani 17 den gün aldığım zaman ehliyet almaya hak kazanıyorum değilmi yanlış anlaşılmasın?![]()

2-3 km ile ileride bekleyecek kadar farki acabildiniz mi? cunku toplam 70km yaptik dediniz yani donus 35km olacak, bu hizlar ile donus yolu zaten ortalama 30dakikada donmussunuzdur ki bunun diyelim 10dk son gaz olsun, diger hizlarda ( 70-80-90.... ) birlikte yol aldiniz, 135e vurunca sen 2-3km fark attin, sonucta bu surede acilacak fark 200-300metre olur ki, sen durup ilerde beklemeye baslama firsati bulamadan o yaninda olmali, bence nefret etmesin motorundan![]()
Arkadaşlar,soğutma suyu değiştirilirken nelere dikkat edilmeli ? Nasıl değiştirilmeli ?
Arkadaşlar,soğutma suyu değiştirilirken nelere dikkat edilmeli ? Nasıl değiştirilmeli ?
önce şunu belirtiyim ben matematik öğretmeniyim kardeşim yani bu hesapları en iyi şekilde yapabilcek donanıma sahibim. ileride yzf yi bekledim dediysem altımda 1199 panigale olmadığı için durup çay molası vericek kadar beklemedim yani hafiften hızımı azallttım yanıma gelmesini sağladım sonra yavaşlayıp 80-90 km/h takıldık. ben 138 gördüğümde o kaç gördü tam bilmiyorum ama dönüş yolunda kesiciye kadar hızlanabilmiş 134 km/h dedi. tamam hadi ben 138 gördüğüm anda görmüş olsun o hızı yani 134 ü. peki bu şekilde 10 km yol yapsan tam 300 metre fark atarsın orası doğru buda arkandakini beklemek için yeterli. ikiside 125 cc olan ve aralarında 2500 tl fark olan iki motordan ucuz olanın pahalıyı geçmesi bazı insanları üzebilir ( çünkü yzf güç ve tork olarakta daha fazla ) ve arkadaşımı sinir etti ama ben yzf sahibi olsam takmazdım o ayrıbu arada yzf belkide daha iyi motordur kimse yanlış anlamasın biz sadece hız testi yaptık hız herşey demek değil.
bu hesapları bu kadar ince yapıp bu kadar dikkatli olmanda çok güzel bu aradayani şu formda herkez bu kadar dikkatli ve bilinçli olsa apaçi kardeşlerin bütün yalan yanlış uydurma yorumları anında yakalanır hakkatten bravo kardeş :bestmt: