Ben çok az artçı alrım ama 83 kilo ben ve 87 kilko artçımla tümsekli ara sokaklarda amortisör vurması yaşamadımım. Tabi yüksek hızda ki geçişlerde vurma yapabilir. genel kullanım amacı zaten iki tane 85+ kilo adamı taşımak değil bu motorun. O iş için CBR250 nin daha sorunsuz tasarlanmış olduğuna eminim.
Bide 250 de olan amortisör serrtlik ayarı bizde yok galiba.
boyum 1.82 çok komik durdu diyneler de var malum. Sizle dalga geçen oldumu hiç motor komik kaldı diye
Bigun 195 boyunda 110 kilo bi arkadasimla motora bindigimde hayatin gercekleriyle yuzyuze kalmistim

tabi cokmus ve iki yarma'nin altinda kaybolmus bi motor, bayagi tepki cekmisti

kiz arkadasimla falan biniyorum, toplam tasima limitini asmamamiza ragmen sert girdigim cukurlarda dibe vuruyor. Cbr250'de olan suspansiyon ayari bizim motorda yokmus ve ben acaba cbr250'nin arka suspansiyonu bizim motora olur mu diye dusundum servis onunda olmayacagini soyledi. Simdilik bi care bulamadik.
Ayrica motosiklet alirken cbr 250'yi de cok dusundum ama sonra ogrenci butcemle bu kadar az yakan bu kadar kaliteli bi motor bulmusken kacirmayayim diye cbr125'imi aldim. Inanilmazda memnunum. bahsettigimiz sorunlar iyilestirmeye yonelik cozum bulmak icin ufak detaylar

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:19 ----------
Bu arada Pazar gunu Ankara Carrefour'da tri-color bir cbr125 gordum, o arkadas burdan mi?