Arkadaşlar motorumun yağını değiştireceğim ama daha önce hiç değiştirmedim.İlk 1000 km bakımında değiştirildi.Şuan 2700 kmde.Değiştirmelimiyim yoksa 3.500 de bakıma götürcem onu mu beklemeliyim ? Değiştireceksem hangi marka yağ kullanmalıyım
Bakımın 4000 km de. Daha önce değiştirmene gerek yok.
Anes shell marka yağ kouyuor bakımda 1 lt. Bikaç kişi shell kötü castrol iyidir dediği aklımda kalmış ama sadece onlarda şhell marka var. ninja 250 liciler bi yağ diyodu iyi diye şimdi ismi aklımda değil ha ipone . ama o kadar titzlenmene gerek yok bence marka ve kilometre olarak
motorumu tam 2 ay önce aldım şuan 4700 km deyim. en son gördüğüm hızda 152 hafif eğimli arkadan vuran rüzgar ile. ama aynı yolun dönüşünde motor 110 115i geçmiyor :cherry:
bu olay benimde başıma gelıyor araçlar ani frenleme yapıyolar bende beklemediğim için ani frenleme yapıyorum bakıyom motor yana doru kaymaya başlıyor aslında kaliteli lastikler kayma sorununu baya azaltabilir fakat lastiğe vericeğimiz parayı çok görüp kazadan sonra grenaja veriyoruz bakın bunu ben diyorum ama ben bile lastik almıyorum para verip çin nyloon durolarla geziyombugün ilk kazamı yaptım arkadaşlar gri turuncu cbr 125'imle
çok üzüldüm grenajda küçük bir bölge kazındı gibi bir de elciklerde azcık soyulma var
geri kalanda hiçbir problem yok
25-30 km hızla giderken önümdeki arabanın ani freni ve benimde dalgınlıkla kullanırken aniden kendime gelmemle yaşandı kaza
kalkar kalkmaz motoru çalıştırdım hemen uzaklaştım oradan şehir içi değildi, trafiğin çok seyrek olduğu bir yerde idi
içim gitti motoru öyle görünce öyle üzüldüm ki anlatamam![]()
vala öle diyosunda biri 9250tl dieri 13000tl düzde 150-160ta yeterli bence arada okdar paralık bi fark yok CBR250R düşünüyorum bende önümüzdeki yaz kısmetsechip olayından vazgeçtim ya motoru değiştireceğim için orjinalini hiç bozmym dedim. zaten ocak şubat gibi ninja 250 yada cbr 250 alıcam nasipse ama ninjaya daha sıcak bakıyorum cbr tek silindir ninja çift ve 7 bg daha güçlü .
chip olayından vazgeçtim ya motoru değiştireceğim için orjinalini hiç bozmym dedim. zaten ocak şubat gibi ninja 250 yada cbr 250 alıcam nasipse ama ninjaya daha sıcak bakıyorum cbr tek silindir ninja çift ve 7 bg daha güçlü .
Millettt haberiniz olsun
Altın Elbiseli Adam CBR 125 bu hafta 10. bölümde, Pazar günü kaçırmayın. TVS Apache'yi bir aksilik olmazsa 11. bölüme yetiştireceğiz. CBR 250 için bir arkadaşı taciz ediyoruz.
Anlatacak çok konu çekecek az zaman var.
Bu pazar altın elbiseli adamı kaçırmayınnnn.
D.n: Yeni kasamı eski kasamı bilmiyorum =)
Nerden nereye ilker,alıcam alamıcam derken Altın Elbiseli Adam'a çıktımO motor benim,yani yeni kasa.Geçen hafta yaptık çekimleri bu hafta yayınlanacak
Arkadaşlar Bugun bakıma gittim D&B motora.
Yağdan şikayetçi olanlara D&B 'yı şiddetle öneririm.
Hem ustaları usta işinin ehli hemde sadece 23 tl ye ipone yağ koyuyorlar.Ben oldukça memnunum.
600rr aynalarımıda taktırdım bugün bu motora orjinalinde takılması gereken ayna imiş gerçekten.
Bu arada 7bin km'deyim Motorum yaklaşık 3 ay serviste parça beklediği halde yoksa 15 binde kapatırdım bu seneyi![]()