Arkadaşlar merhaba duydunuz mu bilmiyorum ama CBR 125 R 190 TL zamlanarak 5790 TL oldu. Ben bunu üç kağatçı bayiden öğrendim, sonra hondanın sitesine baktım güncellemişler fiyatı.
Üç kağatçı diyorum çünkü zamlı dahi olsa alabileceğim, almak istediğim motoru ne yaptılar bilmiyorum ama bana vermediler. Cuma günü gelecek motorun tüm parasını yarın vermeye hazırdım sırf bu motor için para bulmuştum. Ama hevesimi kursağımda bırakıp motoru başkasına sattılar, halbuki ben cumartesi gidip sordum bana net cevap vermedi orda ki hıyar, bugünde gümüş gri renkli olan ama henüz gelmeyen ve bana renklerini bilmiyoruz dedikleri motoru satmışlar.
Neyse sağlık olsun, halen seviyorum HONDA CBR 125 R yi ama Hondanın mıçını afedersiniz g...nü daha da kaldırmak istemiyorum ne değerli malları varmış paramızla rezil olduk, bizi ayak üstü şaşalattılar
Bende karar verdim piyasa da daha ucuz bulabileceğim ki ön araştırma yaptım çok güzel motorlar çok uygun fiyata var, yeni öğrendiğim için farklı motorlara kayacağım chopper motorları arıyorum piyasada bolca var gidip adam gibi bir bayiden çatır çatır pazarlığımı yapıp yada taksitle alacağım yerli olanları tercih etmeye çalışacağım, param hondaya gitmesin artık.