Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Öncelikle hepinize merhaba ve iyi bayramlar uzunca bir süredir forumu takip ediyorum 3 aydır da bir cbr ım var 08 acemi sayılırım , kalkış konusunda pek memnun olmadığın için ve arkadaşın yazdığı konuyu okuyunca dişliyi değiştirmeye karar verdim fakat antalyada yada ankarada nerde bulurum 14 lük ön dişli bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

olgun07 sanırım ankaradasın bende ankarada oturuyorum ve yakın zamanda cbr almayı düşünüyorum, ama henüz ehliyeti almadım vede eğitim almak istiyorum eğitim konusunda, sen herhangi bir yerden eğitim aldınmı, ankarada hangi semttesin, bilgilerin için şimdiden teşekkürler.

dostum ben demetevlerde oturuyorum öğrenciyim gazi üniversitesinde eğitim almadım kendi kendime öğrendim en büyük eğitim de antalyadan ankara ya kadar yani 600 km yol geldim o zaman çözdüm olayı biraz biraz motoru da satıyorum eğer istersen sahibinden.comda ilanım var oraya bakabilirsin

dostum ben demetevlerde oturuyorum öğrenciyim gazi üniversitesinde eğitim almadım kendi kendime öğrendim en büyük eğitim de antalyadan ankara ya kadar yani 600 km yol geldim o zaman çözdüm olayı biraz biraz motoru da satıyorum eğer istersen sahibinden.comda ilanım var oraya bakabilirsin

Ben henüz motor için hazır değilim, yani hiç tecrübem yok ve eğitim almadan trafiğe çıkmak istemiyorum, motorsikleti sadece zevk için boş vakitlerimde kullanmak istiyorum, zaten görevim icabıylada fazla kullanmayacağım, bundan dolayıda sürekli kullanıp sürücülüğümü pekiştirme imkanım zor olacak, bu açığımı eğitimle kapatmak istiyorum. Ben motoru muhtemelen 2012 başlarında almayı düşünüyorum yani bahara kadar biraz öğrenip baharda süreceğim, çünkü mayıstan sonra arazide olacağım büyük ihtimalle. Bu arada hangi bölümde okuyorsun Gazide yardım eedebileceğim bir konu olursa ulaşabilirsin bana.

Motosikleti
Hornet
Topik ölmüş nerdesiniz millet:)
Yeni kasaya kuyruk iptali yapan varmı?
Düşünen,araştıran varmı:silent:

Topik ölmüş nerdesiniz millet:)
Yeni kasaya kuyruk iptali yapan varmı?
Düşünen,araştıran varmı:silent:

uzun süredir arastırıyorum , yapacağım , 4 ay önce eski cbrmda karar verdim. ama vakit olmadı. yapanların resimleri hos duruyor :)

zaten orda kuyruk ipali için arka çamurlugun bağlantıları var. çıkartınca direkt çıkıyor :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:26 ----------

.

bu arada tüm arkadaşları bekliyoruz -) www.facebook.com/Cbr125Fan

Sahibinden de CBR lar kara borsaya düşmüş sıfırı 5,600 olan motara 6,200 lira fiyat istiyorlar.

arkadaşlar merhaba :D
yaa çok kararsız biriiym
kaç yıldır almak istiyorum motor 20 yaşındayım . ehliyeti 2 yıl önce falan aldım.. annem başlarda bakarız diyordu motor konuusnda ama şimdi çok kararlı istemiyo motor almamı :D
teyzemde motor kullanıyor artık teyzemden rica etcem ikna etsin diye :D
ilk başta ybr 125 istiodm tamam dedim kesin ybr alcam ama cbr 125 ede kafam takıldı. ikisi arasında sürekli gel gitler oluyordu zaten :D ikiside farklı klasman biliyorum
siizn tavsiyeniz nedir? yani günlük yakın yollarda kullancam bide belki okula gitmek için kullanırım arada bir ( çekmeköy - şile)
sıra var şuan sanırım cbr için 2012 gibi almayı düşünüyorum nisan ayında falan. ozaman kadar para biriktircem gerekli korumalar içinde kask vb..
bana toplam maliyeti nekadar olur acaba? yelek kask korumalar fln.
birde sizin tavsiyeniz nedir cbr125 de tam olarak karar kılimi yoksa ybr benim için dahamı iyi olur acaba?
çekmeköy şile yolu için mesela..
teşekkürler şimdiden :D
hatta acaba ilk olarak yavaştan kask fln onları alim motoru en sonmu alsam

pardon birşey aha sorucam cbr125 nin vergisi , sigortası fln bunlar nekadar acaba? çok sordum snaırım kusura bakmayın :))

arkadaşlar merhaba :D
yaa çok kararsız biriiym
kaç yıldır almak istiyorum motor 20 yaşındayım . ehliyeti 2 yıl önce falan aldım.. annem başlarda bakarız diyordu motor konuusnda ama şimdi çok kararlı istemiyo motor almamı :D
teyzemde motor kullanıyor artık teyzemden rica etcem ikna etsin diye :D
ilk başta ybr 125 istiodm tamam dedim kesin ybr alcam ama cbr 125 ede kafam takıldı. ikisi arasında sürekli gel gitler oluyordu zaten :D ikiside farklı klasman biliyorum
siizn tavsiyeniz nedir? yani günlük yakın yollarda kullancam bide belki okula gitmek için kullanırım arada bir ( çekmeköy - şile)
sıra var şuan sanırım cbr için 2012 gibi almayı düşünüyorum nisan ayında falan. ozaman kadar para biriktircem gerekli korumalar içinde kask vb..
bana toplam maliyeti nekadar olur acaba? yelek kask korumalar fln.
birde sizin tavsiyeniz nedir cbr125 de tam olarak karar kılimi yoksa ybr benim için dahamı iyi olur acaba?
çekmeköy şile yolu için mesela..
teşekkürler şimdiden :D
hatta acaba ilk olarak yavaştan kask fln onları alim motoru en sonmu alsam

pardon birşey aha sorucam cbr125 nin vergisi , sigortası fln bunlar nekadar acaba? çok sordum snaırım kusura bakmayın :))

Vergi yıllık 84 Lira.Sigortayı bilmiyorum.Yakıt konusunda ikiside az yakan motorlar.İkiside ayrı klasman dediğin gibi.Cbr daha seri ve bana göre daha kalıplı bir motor.Bence şimdiden sıra alıp kaskını korumalıklarını tamamlamalısın.İyi günler

arkadaşlar izmir torbalıdan bitane eksoz buldum performans eksoz 0 gelmiş yeni 160 tl diyolar ama cbra uyarmı bilmiyorum adam mondial eksozu dedi ama boğazı kalın cbra uyabilirmiş yarın getir motoru bi deneyelim dedi yarın götürcem bakalım inşallah uyar ya

bu gün 4000 bakımına gidiyorum dostlar, motor 4100 e geldi :p
Akşam sizlere değişecekler ve fiyat hakkında bilgi vermeye çalışacağım.

Arkadaşlar sizlere birşey danışmak istiyorum. Cbr'a geçmeyi düşünüyorum şu sıralar. Tabi benim motoru takasta vermem lazım veya satıp elimden çıkarmam lazım. Edirne'de buldum bir tane ama daha gidip görmedim sadece internet üzerinden konuştum takas olur mu falan diye. Olur tabi görelim motoru falan dedi. Kısmetse p.tesi günü göstericem motorumu bende onun motorunu görücem. Sizlerde bir bakarsanız motora benim için yorumunuz yazarsınız çok iyi olucak. Cbr sizin işiniz. Çok temiz durmuyor ama takas olunca fiyatı düşürebiliriz diye düşünüyorum. Benim motorum Asya motor 2006 model. 4.500 km'de. Çok temiz forumda fotoğrafları var zaten. Sizce üste kaç para vermemiz lazım. Şimdiden çok teşekkürler.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...ahibinde-27-000-km-de-orjinal-56384680/detay/

Son düzenleme:
Arkadaşlar sizlere birşey danışmak istiyorum. Cbr'a geçmeyi düşünüyorum şu sıralar. Tabi benim motoru takasta vermem lazım veya satıp elimden çıkarmam lazım. Edirne'de buldum bir tane ama daha gidip görmedim sadece internet üzerinden konuştum takas olur mu falan diye. Olur tabi görelim motoru falan dedi. Kısmetse p.tesi günü göstericem motorumu bende onun motorunu görücem. Sizlerde bir bakarsanız motora benim için yorumunuz yazarsınız çok iyi olucak. Cbr sizin işiniz. Çok temiz durmuyor ama takas olunca fiyatı düşürebiliriz diye düşünüyorum. Benim motorum Asya motor 2006 model. 4.500 km'de. Çok temiz forumda fotoğrafları var zaten. Sizce üste kaç para vermemiz lazım. Şimdiden çok teşekkürler.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...ahibinde-27-000-km-de-orjinal-56384680/detay/
bence 3500 cıvarı yapar gıbı duruyo kazası degısenı yoksa ama ıyı bır usta baksın oynanmıs mı oynanmamıs mı

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar