Evet diğer yeni cbr kullanıcıları sizdede 1den 2 ye atarken ses gelme sorunu var mı ? Ve ilk 1000 bakımda zinciri sıktılar ama hala yine biraz bol bir arkadaşım tam sıkı olmaz sorun çıkarır dedi ama bir bilgim yok hala biraz şırrr şırrr diye zincir sesi geliyo seyir halindeyken
kaskını tak o sesi duymazsın :cherry: hafif bir zincir sesi normaldir,çok sıkı olmaz biraz gevşek olmalı doğrudur...
bu motor döndü dolaştı bana geldi malesef çaldılarSağolasın ufak tefek sorunları sorun olmaz.
Motor çok güzel sıfır mı aldınız?
Teknoali kardeş ancak gördüm mesajını cevapladım PM lerıne bak![]()
Arkadaşlar yok mu şe egzos işine girmeyi düşünen
kanka ben pendik sanayide ismail abi var motorcu onunla konuştun cevizlide bi egzozcu varmış el yapımı en kralını 150 liraya yapar dedi bende yaptırmayı düşünüyorumArkadaşlar yok mu şe egzos işine girmeyi düşünen
kanka ben pendik sanayide ismail abi var motorcu onunla konuştun cevizlide bi egzozcu varmış el yapımı en kralını 150 liraya yapar dedi bende yaptırmayı düşünüyorum
Arkadaşlar 600rr ayna taktırmayı düşünüyorum 600rr aynaları daha kısa dimi bizimkilerden
600RR aynaları daha kısa ama o parayı vermeye değeceğini zannetmiyorum.
ebaydan alışveriş yapan varsa ordan alın çifti 40-45 tl ye idi sanırım kargo dahil.biz ordan almıstık.bence 600rr aynası dahada yakısır orjınali biraz uzunYan sanayi alicam 100 lira