Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

celalkd hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kardeşim aramıza hoş geldin.

Bende rizoma elciklerimi taktırdım fotoyu atiyim :

1571zco.jpg

arkadaşlar acil sıfır km 2011 cbr aranıyor ısrarla siyah renk :) yasadığı bölgede bayide satışa hazır bilen duyan gören varmı bayi adı ve telefonunuda verirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler :rendeer:

elcikler çok yakışmış uygun olduğumda bnde bakayım :) bu arada size de oluyor mu bilmiyorum ama ne zaman gece yola cıksam herkes selektör yapıyo farlara bakıyorum kısa ama devamlı uyarıyorlar galiba gözlerini alıyo

arkadaşlar acil sıfır km 2011 cbr aranıyor ısrarla siyah renk :) yasadığı bölgede bayide satışa hazır bilen duyan gören varmı bayi adı ve telefonunuda verirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler :rendeer:

Güngör motorda gri turuncu rengi var.

elcikler çok yakışmış uygun olduğumda bnde bakayım :) bu arada size de oluyor mu bilmiyorum ama ne zaman gece yola cıksam herkes selektör yapıyo farlara bakıyorum kısa ama devamlı uyarıyorlar galiba gözlerini alıyo

Teşekkür ederim kardeşim şiddetle tavsiye ederim elcikleri biraz pahalıya patladı topuzlarla beraber ama hem görsel olarak hemde rahatlık olarak değer.Ben uzunları yakıp gezdiğimde trafik ne geliyo diye duruyo resmen farlar çok fena :)

arkadaşlar 2006 modellerde debriyaj balatası değiştiren varmı kaç adet balata bulunuyor? Değiştirmek için neler gerekli?

Benzine yakında bol kepçe bir zam geliyor haberiniz ola...benzin 5 lirayı geçecek...Tassarruflu motora binmek şart oldu...Hele Cıbır...hem tasarruflu hemde dünyanın en kaliteli,,en karizma,,,yakışıklı motoru...eeee daha ne istenir...testler 100 km mesafe kat edilerek..şehiriçi ayrı,,şehirdışı ayrı ve ayrıca karma olarak yapılmıştır..7 defa test edilmiştir..

ozaktasi nickimdende anlayacğın gibi ben yeni üyelerdenim, özellikle senin yorumlarını ve paylaşımlarını dikkatle takip ediyorum paylaşımların için sağol.

---------- Post added at 14:04 ---------- Previous post was at 14:02 ----------

İNSAF!!!!

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-2011-cbr-125-r-cizik-yok-54979169/detay/

---------- Post added at 14:06 ---------- Previous post was at 14:04 ----------

Bu arada arkadaşlar A2 için evraklarımı teslim ettim inşallah bu yıl içinde ehliyetimi alacağım motorda gelir arkasından inşallah, benim size danışacağım, motor güvenlik ekipmanları kask, dizlik, dirseklik ellik vs. bunları uygun fiyata nerden bulabilrim özellikle ankara için, vede kalitede önemli yani güvenli olsun fiyat biraz daha fazla olabilir.

ben fuardan turuncu cbr 125 r almıstım 4000 km kullnandım memnundum ozellıkle benzın konusunda muthıstı 50 tl ye 510 km sonra sattım cbr 250 aldım mercedes e bınmıs gıbı oldum cok fark var ama benzın konusada oyle 2 katı nerdeyse neyse benım sorum banada elcık lazım bu elcıklerı nerden aldın ve nekadara patladı

ben fuardan turuncu cbr 125 r almıstım 4000 km kullnandım memnundum ozellıkle benzın konusunda muthıstı 50 tl ye 510 km sonra sattım cbr 250 aldım mercedes e bınmıs gıbı oldum cok fark var ama benzın konusada oyle 2 katı nerdeyse neyse benım sorum banada elcık lazım bu elcıklerı nerden aldın ve nekadara patladı

Anesten aldım.Biraz pahalıya patladı ama son kalite.

Gidon topuzu :
http://www.anesmotor.com/?urun-814-Rizoma-MA512R-Elcik-Topuzu.html

Elcikler:
http://www.anesmotor.com/?urun-625-Rizoma-Elcik-Universal.html

Arkadaşlar Ankara'da motorsiklt ekipmanlarını( kask, mont, dizlik, dirseklik, bileklik vs.) uygun fiyata alabileceğim bir mağaza ismi verebilirmisiniz.

zippo's kardeşim cidden pahalıya gelmiş :) ama sanırım seneye 250 liğe falan taktığında yine güzel olur :) seneye 10.000 km de falan satmaya kalksam kaça gider acaba çünkü ona göre 250 lik planları kurmaya baslayacam :king:

Arkadaslar bugun motorum bi degisti sanki biraz kullandiktan sonra normalde 2. Viteste 28-30 km arasi bagirirken simdi 2. Viteste 35 kmye rahat cikiyor 3. Viteste 45-50 bagirirken simdi 55te atiyorum 4e

---------- Post added 29-07-2011 at 00:31 ---------- Previous post was 28-07-2011 at 23:56 ----------

zippo's kardeşim cidden pahalıya gelmiş :) ama sanırım seneye 250 liğe falan taktığında yine güzel olur :) seneye 10.000 km de falan satmaya kalksam kaça gider acaba çünkü ona göre 250 lik planları kurmaya baslayacam :king:

Normalde vermezdim bu kadar para ama ben motorumu değiştiremeyeceğim için gözüme güzel gelenleri yapacağım :)

valla ben inşallah seneye 250 ye geçmek istiyorum ama bakalım nasipse herşey , sn güzel çıkartma falan yapıştırırsan falan burda paylas ki bizde bişeyler deneyelim motor bomboş kalmasın :)

valla ben inşallah seneye 250 ye geçmek istiyorum ama bakalım nasipse herşey , sn güzel çıkartma falan yapıştırırsan falan burda paylas ki bizde bişeyler deneyelim motor bomboş kalmasın :)

Çıkartma filan asla yapıştırmam :) Aksine 125 R Yazısını sökücem galiba kuyruktaki :) Şu ana kadar hrc tank pad rizoma elcikler rizoma gidon topuzu keiti sibop kapakları ve kırmızı jant şeridi uyguladım.Bundan sonrada ixil egzost ve xenon far düşünüyorum.Çıkartma filan motoru çok boguyo düşüncesindeyim bizim motorların grenajı sade hali güzel.İnşallah alırsın 250 kardeşim darısı başımıza

arkadaşlar chip siparişi verdim 2 hafataya kadar gelcek hollandadan ninja 250 chipi takılcak motoruma taktırmasıda içinde toplam 250 lira yaparım dedi usta . inşallah performansı artar :cherry:

arkadaşlar chip siparişi verdim 2 hafataya kadar gelcek hollandadan ninja 250 chipi takılcak motoruma taktırmasıda içinde toplam 250 lira yaparım dedi usta . inşallah performansı artar :cherry:

Hayırlı olsun eğer gözle görülür sorunsuz güzel bir performans verirse bende düşünebilirim :)

---------- Post added at 10:19 ---------- Previous post was at 10:11 ----------

Başımıza taş yağacak :

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...n-farksiz-cbr-125r-2011-model-55253292/detay/

Motosikleti
Honda Crf250L
arkadaşlar motorumun hava filtresini değiştireceğim..deponun vidalarını söktüm fakat depoyu çıkartamıyorum yerinden..depoya bağlı benzin boruları var...o boruları tutup çeksem çıkarsam benzin boşalır mı depodan? ya da anahtar gibi bir şey varmı deponun altında..onu kapatıpta mı boruları çıkartacağım?

kısacası depoyu motordan alıp yere nasıl koyacağım?

Arkadaşlar Ankara'da motorsiklt ekipmanlarını( kask, mont, dizlik, dirseklik, bileklik vs.) uygun fiyata alabileceğim bir mağaza ismi verebilirmisiniz.

Hoşgeldin tekrar renkdaşım :)

hoşbulduk kardeşim :)

uzunca bi süredir giremiyordum siteye..

motoru alalı 9 gün oldu , 1300 km yi geçtim.

sürekli olarak binemiyorum ama cumartesi günleri geziyorum özellikle..

fakat bu motorda biraz aksilikler çıktı . fabrikadan gelirken kondanstör fişlerini takmadan yollamışlar , görünürde takılı ama takılı değilmiş.

antalya da gecenin bi yarısı yolda kaldım. akü şarj olmuyor. arkadaşın küba motorunda şarj ediyoruz benimkine takıyoruz öyle bi süre gidiyoruz benim motor bitiriyor şarjı , tekrar değiştiryoruz.

neyse bayiye güç bela geldim düzelttiler. bu arada motoru çarşamba gecesi aldım cumartesi gecesi 1000 km yi tamamlamış oldum :) eski motordan da tecrübe olunca , motoru aldım - dükkana geldim km 3.7 oldu . o gece fethiye'den marmaris e gittik diğer CBR 'cı arkadaşlarımla , eve döndüğümde 300 km^deydi. yolda düzde ilk etapta 90 km iken 120 ye kadar çıktı , eğimli yolda 142 gördüm. rodaj olayını bu sefet böyle yaptım. gidiş olarak şimdi eski motoruma nazaran daha seri. yakıt tüketimi ise aynı ...

şu anda ise biraz değişiklik düşünüyorum. öncelikle ilk etapta ön amartisörleri düşüreceğim biraz. sonrasında jantlara şerit ve alt sakal ı renklendirmek var aklımda...

bakalım zaman ne gösterecek :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar