Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Bende kavuştum motora p.tesi tarsustan sürerek alanyaya getirdim 2 buçuk günde geldik yolda birşey olmadı alanyada ön frenin azizliğine uğradık :D ama nazar olsun

abi bu motor nasıl bişey ya almak için istanb uldaki bütün bayilere sordum en erken ekimde alabilirsin diyor bende başka biyerde buldum ayın 15inde alacağım inşallah

eveeeet arkadaşlar motoru getirdim eve gelmeden 60 km yapmışım.
bayiii kesinlikle motorda rodaja filen bakma yapabildiğin kadar sürat yap (sürekli son sürat değilde arada gazı didbe kadar aç sağır olmasın)bişey olmaz dedi Ağzım açık kaldı.Motoru patlat yenisini sana ben vereceğim dedi.
aklım şaştı
motorda pek beklediğim gibi değil.
1.-2 vites aralığı çok yakın son viteste 5000 devirde sürat 60-70 fialn oluyor.Şaşkınım

bayiii kesinlikle motorda rodaja filen bakma yapabildiğin kadar sürat yap (sürekli son sürat değilde arada gazı didbe kadar aç sağır olmasın)bişey olmaz dedi Ağzım açık kaldı.Motoru patlat yenisini sana ben vereceğim dedi.
aklım şaştı
1.-2 vites aralığı çok yakın son viteste 5000 devirde sürat 60-70 fialn oluyor.Şaşkınım
belki rodaj yaptıktan sonra değişir açılır motor

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu cıbırlar tek kelimeyle mükemele arkadaşlar...Eski cıbırla bu cıbırın arasında dağlar kadar fark var.Kesinlikle vibrasyon çok daha az..hisetmiyorsun bile..firenler çok daha iyi....yerden daha yüksek ,,bayağı geniş,,iri,,cüsseli..vites aralıkları çok daha iyi..Hele yakıtı inanılmaz..daha motor rodajda 130 km yol yaptım ,,şehir içi..3,4 litre benzin tüketti,,bu çok iyi...uzun yoldada 100 km yola 2,8 litre yaktı..şuan motor 240 km de ve inanılmaz güzel bir motor....

abi çok güzel ama resmen bulunmaz hint kumaşı ya okadar araştırdım bi yerde ayın 15 inde gelecekmiş kapora verdim inşallah alırım artık kötülicem motoru kimse almasın diye

geçen hafta aldım motorumu tadını cıkartıyorum :)

Ahmet nerdeki yaşıyo mu o:)
Benle yola cıkmaz o delerim diye :p
Yaşıyorum burdayım. Aslında her gün bakıyorum da yorum yazasın gelmiyor nedense.(yazdıklarım siliniyor nedense:) )
Haftaya pazar bir deniz organizasyonu varmış geliyo musun? Sana uzak da değil dert etme 60 km, yolu bahane etmeyesin diye söylüyorum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:39 ----------

Yalnız benim ön arka dişli ve zincir almam lazım. Artık zincirin gergi payı kalmadı.

Sen yinede dikkat et ani hızlanma ve sürat denemesi yapma...
aklım şaştı

sercan aga sen bu delme işlerine iyi alışmışsın ama ben genelde 1000rr la dolaşıyorum bursa da haberin olsun :)
Aga zincir dişli ve debriyaj balatası alcam bende netten bulursan bana da haber et ok

konuyla ilgili bende yorum yaptım rodaj var filan dedim ama.
en fazla 5000 devir yaptım.dikkatli olacağım.hız denemesi filan zaten olmaz.
Fakat ne bileyim bayiinin dediği motoru sağır alıştırma lafı çok kafama takıldı.Hele bi 200 km yi görelim bakacağız(hız olarak değil yol olarak) .
Bu arada LS2 kask 375 shogun kask 190 TL 6 taksit aldım gayet iyi.Biraz içe ses alıyor gibi geldi.Şimdi sıra montta sonra eldiven dizlik vb.İstanbulda eminönünde bulabilir miyiz bunları ?

Alan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız cıbırlarımız hayırlı uğurlu olsun.Birazda foto atalım.Yaşasın Japon kardeşliğiiiii :queen:

25sue5c.jpg

fm04lk.jpg

231kk0.jpg

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Can sağlığıyla sıhhatle bin..Harika makine..İyiki eskiyi satıp bunu aldık...Bu bir alem,,dehşetül vahşet bişi ...Kelle kulak,,kalıp yerinde..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar